Η διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων ανακοινώνει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πολυζωγόπουλο τον οποίο καλωσορίζει στους κόλπους της ομάδας και του εύχεται να έχει υγεία και επιτυχίες.

Ο Γιώργος Πολυζωγόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1990 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία στους «Πετεινούς», «Φωστήρα» Οβρυάς, «Πολύτεκνο», «Θράκη» Φερρών και «Μέγα Αλέξανδρο». Στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε στην Δόξα Χαλανδρίτσας όπου είχε 23 συμμετοχές και σημείωσε 13 τέρματα.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Γιώργος Πολυζωγόπουλος δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα συνεργασίας και ειλικρίνειας που συνάντησα στην νέα μου ομάδα την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων. Οι στόχοι που μπήκανε είναι εφικτοί, μπορούν να ικανοποιηθούν αλλά χρειάζεται προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα.

Σε αυτό θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις.»Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Α.Ε. Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης είπε: «Η νέα αγωνιστική χρονιά είναι για όλους μας πρόκληση. Καλωσορίζουμε τον νέο μας παίκτη και πίστευουμε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για το καλό ομάδας». Στα γραφεία της Α.Ε.Κ βρέθηκε και ο Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος και ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.