Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου παρουσιάζουν το φεστιβάλ υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών, «Θairος FilmFestival».

Το «Θairος FilmFestival» έρχεται για να προσφέρει μια ειδυλλιακή  εμπειρία θερινού κινηματογράφου μετατρέποντας χώρους της περιοχής μας σε υπαίθριες αίθουσες προβολών. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθούν κλασσικές και νεότερες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές σε περιοχές της Αιγιάλειας με ελεύθερη είσοδο και ώρα 21.30. 

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Δευτέρα 17 Ιουλίου: Προβολή της ταινίας ‘’Casablanca’’ στην πλατεία Μαχαίρα – Pestum (Λιμάνι Αιγίου πλησίον Τουριστικού), σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.

Δευτέρα 24 Ιουλίου: Προβολή της ταινίας ‘’ΑnnieHall’’ στην παραλία της Άκολης (περιοχή «Μάτι»), σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης.

Τρίτη 8 Αυγούστου: Προβολή της ταινίας ‘’Kon-Tiki’’ στο παλαιό θερινό σινεμά του Λόγγου, σε συνεργασία με τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο Λόγγου, τη Νορβηγική Πρεσβεία και το Ινστιτούτο Νορβηγικού Κινηματογράφου.

Τετάρτη 16 Αυγούστου: Προβολή της ταινίας IlMostro” στην παραλία Διγελιωτίκων (πλησίον ναυαγοσωστικού πύργου) σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διγελιωτίκων.