Η ομάδα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» «ανακάλυψε» πως ο Γιώργος Μπόγρης δεν ακολουθεί την Έλλη Κοκκίνου στο instagram, αν και η τραγουδίστρια τον ακολουθεί. Το ζευγάρι δεν χει κάνει εδώ και καιρό δημόσια εμφάνιση και όλο αυτό προκάλεσε κάποια ερωτηματικά για το κατά πόσο πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός ή για μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους.

Η Έλλη Κοκκίνου μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πράτανο επέλεξε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που αφορούσαν τον Γιώργο Μπόγρη και τη σχέση τους, με πιο γενικό τρόπο:

Θεωρώ πως αυτό το καλοκαίρι έχεις ακόμη ένα λόγο να είσαι χαρούμενη, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Μπόγρης θα πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια στην Ισπανία.
Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του Γιώργου. Μετά από τρία χρόνια στην ξενιτιά θα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Έκανε φέτος και μια καταπληκτική σεζόν.

Για να παραμείνει ζωντανή μια σχέση εξ αποστάσεως, πέρα από την αγάπη, τι άλλο πιστεύεις πως θα πρέπει να υπάρχει;
Σεβασμός, κατανόηση. Μια πολύ στέρεη βάση γενικότερα. Αν δεν έχει οικοδομηθεί σωστά, δεν θα κρατήσει. Όλα έχουν τα όριά τους και όταν αυτά ξεπεραστούν, όλο αυτό φθίνει. Στη συνέχεια έρχεται και η λογική. Ακόμη και όταν το συναίσθημα δεν έχει υποχωρήσει, θα πρέπει να το δεις ανθρώπινα, ψυχρά. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: