Από την Πάτρα στην Ανατολή για το "Bollywood & Multicultural dance festival"!

H σχολή Keep Dancing της Μίνας Παναγιωτοπούλου αρίστευσε και στο Βollywood!

Με την ίδια να είναι μέλος της 1st bollywood academy στην Ελλάδα όπου ιδρύτρια της είναι η κα. Άννα Δημητράτου έλαβε μέρος μαζί με τις μαθήτριες της στον 4ο Διεθνή διαγωνισμό Βollywood που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-9 Ιουλίου στην Αθήνα και κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην κατηγορία group of the year 2017 ανάμεσα σε 9 ομάδες από Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό!

Μια νίκη που χάρηκαν όλοι μιας και η προσπάθεια που είχε γίνει φέτος ήταν πολύ καλή και τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.


Η πρωτότυπη μουσική επιλογή (με το "Fairytale του Alexander Rybak), ο απόλυτος συγχρονισμός, τα προσεγμένα κοστούμια αλλά κυρίως η ενέργεια και το χαμόγελο των παιδιών της ομάδας ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα της κριτικής επιτροπής και του κοινού που παραβρέθηκε στο γνωστό θέατρο παραδοσιακών ελληνικών χορών Δόρα Στράτου.

Στον χώρο αυτόν εκτός από τον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε και μια πολύ ωραία παράσταση μετά την λήξη, όπου η ομάδα της κας Παναγιωτόπουλου και η ίδια συμμετείχαν με μία μοναδική χορογραφία της κας Δημητράτου! 

Η Μίνα Παναγιωτόπουλου δηλώνει περήφανη για την δυναμική παρουσία των μαθητριών της καθώς και για το ήθος τους και μας υπόσχεται ότι η νέα χορευτική χρόνια θα είναι γεμάτη υπέροχες χορευτικές εκπλήξεις με εγγύηση της 9χρονης πορείας της "Keep dancing"!

Δείτε φωτογραφίες και video:


Fairytale (Bollywood dance)!!!