Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι οι ιθύνοντες των Mad Video Music Awards «έκοψαν» την Πάολα από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων και το παρασκήνιο δείχνει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όσοι παρακολούθησαν την προβολή των φετινών Mad Video Music Awards στην τηλεόραση την Κυριακή 9 Ιουλίου και γνώριζαν τι είχε συμβεί την ημέρα διεξαγωγής τους, στις 27 Ιουνίου, έμειναν έκπληκτοι παρατηρώντας ότι αφαιρέθηκε κάθε πλάνο της καλλιτέχνιδας, τόσο από τη βράβευσή της όσο και από τις δύο εμφανίσεις της στο stage.

Η Πάολα ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της λαμπερής -κατά τα άλλα- τελετής απονομής, αφού βραβεύτηκε ως η καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια στην κατηγορία «Best Female Adult» και παράλληλα μοιράστηκε τη σκηνή με τον Γιώργο Θεοφάνους στο «Θυμός» και με τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη για να παρουσιάσουν την ολοκαίνουρια συνεργασία τους στο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ».

Επιπλέον, έκλεισε το show με ένα θεαματικό act που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ποια είναι, όμως, η αιτία που έφερε ως αποτέλεσμα τη σκληρή κίνηση των Mad Video Music Awards, τα οποία «έκοψαν» την Πάολα από την τηλεοπτική προβολή και «κατέβασαν» μέχρι και τις φωτογραφίες της από τη βραδιά στα κοινωνικά δίκτυα της διοργάνωσης;

Συν τοις άλλοις, οι εμφανίσεις της δε δημοσιεύθηκαν ούτε στο YouTube, όπως αντιθέτως συνέβη με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του περιοδικού «OK!», Νίκος Γεωργιάδης, στη στήλη του στο «Enter TV», οι λεπτομέρειες αναμένεται να συζητηθούν.

Η Πάολα φέρεται να κέρδιζε και δεύτερο βραβείο, που τελικά δεν της απενεμήθη καθώς οι διοργανωτές το… είχαν υποσχεθεί και σε άλλους, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της στο περιθώριο της εκδήλωσης, με τους ψυχραιμότερους να αποτρέπουν την αποχώρησή της.

Οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες, καθώς, όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος, η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της φαίνεται διατεθειμένη να επιλέξει τη δικαστική οδό, απαγορεύοντας την προβολή των video clip της από το μουσικό κανάλι.

Στον αντίποδα, ο τηλεοπτικός σταθμός του «Alpha» που μετέδωσε τα Mad VMA 2017, επικαλείται σύμφωνα με την ίδια πηγή ότι παρέλαβε μονταρισμένο κατά αυτόν τον τρόπο το οπτικοακουστικό υλικό.

Σε περίπτωση που ισχύουν οι ανωτέρω ισχυρισμοί στους οποίους προέβη ο συντάκτης τους, τότε προξενούνται εύλογα ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο (συν)υπολογίζεται η ψήφος του κοινού, με την οποία κρίνονται οι νικητές.