Μία μοναδική εμπειρία έζησε η Πατρινή μπάντα Dysfunktionals που ανέβηκε πάνω στην σκηνή του Schoolwave Festival στο πάρκο «Σταύρος Νιάρχος», στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της μαθητικής και φοιτητικής νεολαίας της χώρας.

Το πάρκο γέμισε από νεολαία και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ ,με αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν ενεργά στις συναυλίες που έγιναν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, αλλά και στις παράλληλες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από την διοργανωτική ομάδα της μεγάλης αυτής γιορτής.

Η Πατρινή μπάντα ανέβηκε στην μουσική σκηνή του φεστιβάλ την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης και άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στο ακροατήριο, με ένα φανατικό κοινό που είχε ταξιδέψει από την Πάτρα να την επευφημεί και τους πιτσιρικάδες που είχαν συγκεντρωθεί να ρωτούν στη συνέχεια περισσότερες πληροφορίες για αυτήν.

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία για μας την οποία δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια» έλεγαν τα μέλη της Πατρινής μπάντας, στον απόηχο του φεστιβάλ για το πώς αισθάνθηκαν για την εμφάνιση τους, σε ένα τόσο μεγάλο μουσικό γεγονός.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά δείτε φωτογραφίες που βρήκαμε από την σελίδα στο facebook του φεστιβάλ και από τις τρεις μέρες της μεγάλης αυτής γιορτής, για να πάρετε μια γεύση από το κλίμα που επικρατούσε.


(Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Μασχαλίδη).