Ο σύλλογος και τα μέλη του συλλόγου παραλίας Λακκόπετρας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν και σας προσκαλούν σε μια σειρά πρωτότυπων και ιδιαίτερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο & Αύγουστο στην Παραλία Λακκόπετρας. Όπως αναφέρουν:

"Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Φέτος με τίτλο "ΕΡΥΘΡΑ ΓΑΙΑ" και βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά σχεδιάσαμε ένα πολύ πλούσιο κ ιδιαίτερο πρόγραμμα για όλους, τιμώντας τους συμπατριώτες μας και προσπαθώντας να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε να σταθείτε δίπλα μας.

 Οι εκδηλώσεις «ΕΡΥΘΡΑ ΓΑΙΑ» για το 2017 είναι:

  • 14.7.2017 Πραγματοποίηση εκδήλωσης «Η μαγεία του Χορού» Ο Χορός είναι ένα πραγματικό ταξίδι, κάθε Σώμα κ ψυχή επιλέγει τη δική του έκφραση. Μιλεί για τη Χαρά ,τους φόβους ,τις επιθυμίες μας. Τιμητική Διάκριση στον Παναγιώτη Τσεκούρα για τα 20 Χρόνια Λειτουργίας της Σχολής Χορού Στην Κ. Αχαΐα και τους ιδρυτές του Συλλόγου μέχρι σήμερα.

Παρουσίαση μιας σειράς Χορών από Όλο τον Κόσμο σε ένα φαντασμαγορικό-θεατρικό περιβάλλον όπου θα ταξιδέψει ο θεατής (ταγκό, μάμπο, εντυπωσιακές χορεύτριες oriental - bollywood, συρτάκι, αντικριστός, χασάπικο, o χορός του θέρου από την όμορφη Κύπρο - Kούβα- Salsa & bachata ) μέσα από μια γιορτή ζωής σε εντυπωσιακές χορογραφίες και show.

Ο xώρος που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση DESEO Seaside Παραλία Λακκόπετρας 


  • 28.7/2017 Εκδήλωση: «Στα Μονοπάτια του Ρεμπέτικου-Λαϊκού» Μια Βραδιά με τη Σφραγίδα του Μαέστρου Εν Χορδω Θοδωρή Γεωργοπουλου Θα έχουμε την Τιμή να φιλοξενήσουμε και να απολαύσουμε στη σκηνή μοναδικούς καλλιτέχνες ,τραγουδιστές ,ερμηνευτές πολύ γνωστούς και Αγαπητούς Σε όλη τη Ελλάδα και όχι μόνο .Θα ερμηνεύσουν πολλές αγαπημένες επιτυχίες. Τόπος παρουσίασης προγράμματος TERRA ROSSA Παράλια Λακόπετρας
  • 16.8.2017 «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» Φεγγάρι Ολόγιομο ,πλησιάζοντας στην άκρη του καλοκαιριού Παρουσίαση Παραδοσιακών χορών από τους Συλλόγους του Τοπου μας Τόπος παρουσίασης προγράμματος TERRA ROSSA Παράλια Λακόπετρας.
  • 7/8 /2017 Παρουσίαση καραγκιόζη από τον Κώστα Μακρή για τους μικρούς μας φίλους Μετά το μπανάκι είναι η ώρα του καραγκιόζη…και του γέλιου. Τόπος παρουσίασης παραλία Γκρινίτσας Λακκόπετρα Οι βραδιές αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο κέφι, χαρά ,φαγητό, ποτό κ διάφορα Ηappenings. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σύλλογο Αγέννητου ΠαιδιούΠρομηθευτείτε έγκαιρα προσκλήσεις για την κάθε εκδήλωση. Με την πολύτιμη βοήθεια σας μας στοχεύουμε σε σημαντικές Πολιτιστικές Διοργανώσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα.