Νέος πνιγμός στην Πάτρα και σοκ για τους λουόμενους  στην παραλία Τσαούση, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ένας άνδρας γύρω στα 70 με 75 ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή του Τσαούση, μη έχοντας τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να τον συνεφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Στο μεταξύ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας τον ηλικιωμένο άνδρα που δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε. Στο σημείο πέρα από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο άνδρας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Είναι ο δεύτερος πνιγμός για διαφορετικούς βέβαια λόγους που συμβαίνει μέσα σε λίγες ώρες στην Πάτρα.