Μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής γλεντούσαν στο Σταροχώρι της Αχαΐας, στο πανηγύρι του χωριού, με τον Γιώργο Βελισσάρη, το μεγάλο όνομα των λαϊκών αυτών εκδηλώσεων που κάθε καλοκαίρι έχει την τιμητική του, να δίνει τα ρέστα του.

Στο ονομαστό πανηγύρι του Σταροχωρίου που έγινε το Σάββατο, βρέθηκαν δεκάδες κάτοικοι από τα γύρω χωριά της Τριταίας, των Φαρών και του Ερυμάνθου, σε ένα λαϊκό γλέντι που έχει γίνει θεσμός στο συγκεκριμένο μέρος.

Οι μπουκάλες με τα ουίσκια έρεαν άφθονες, κάποιοι άναψαν τα πούρα τους πάνω στο κέφι τους ενώ αρκετοί ανέβηκαν και πάνω στην πίστα για να χορέψουν, σε ένα γλέντι που χαρακτηρίστηκε από το κέφι του, με φόντο το μεγάλο φεγγάρι της νύχτας του Σαββάτου.

Ο Γιώργος Βελισσάρης έδειξε να είναι και αυτός στα μεγάλα του κέφια, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Γεωργαντά, αλλά και μία πλειάδα καλλιτεχνών του δημοτικού και λαϊκού τραγουδιού κρατώντας τους γλεντζέδες στο πανηγύρι μέχρι την αυγούλα και την ανατολή του ηλίου.

Αυτά είναι... Με τέτοια πανηγύρια δεν αλλάζουμε γειτονιά, μένουμε εδώ ότι και να μας κάνει η Μέρκελ, οι εταίροι και το ΔΝΤ. Καλά ντε… Μια κουβέντα είπαμε!


(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του Σταροχωρίου στο facebook)