Η σχολή σκύλων I Prefer DOGS διοργανώνει ένα μοναδικό σεμινάριο / workshop εκπαίδευσης σκύλων στις εγκαταστάσεις του στις 2&3 Σεπτεμβρίου 2017.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Sotiris Kountouras και το Drive Unlimited - Canine Sports Center, ο οποίος θα αναλύσει τους τρόπους που ο σκύλος μαθαίνει, το πως μπορούμε να αναπτύξουμε τις τάσεις του σκύλου μας, το τι είναι το mondioring και πολλά πολλά άλλα με επίκεντρο πεδίο τους σκύλους προστασίας και τους σκύλους αθλητές σε σπορ προστασίας.

Πιο αναλυτικά,
το πρωί του Σαββάτου θα υπάρξει το θεωρητικό μέρος και το σεμινάριο το οποίο θα αφορά ανάλυση του mondioring, ανάλυση των ενστίκτων και τάσεων του σκύλου, διαπαιδαγώγηση κουταβιού εργασίας, θεωρία της μάθησης, ανάλυση του συστήματος που χρησημοποιούμε στο κέντρο "Drive Unlimited C.S.C.".

το απόγευμα όπως και ολόκληρη η Κυριακή θα αφιερωθεί στους σκύλους των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα προπονηθούν στον τομέα που ο κάθε σκύλος εργάζεται και θα γίνει ανάλυση ποιότητας και χαρακτήρα για τον κάθε σκύλο.

Μπορεί ο καθένας να φέρει τον σκύλο του, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής και επιπέδου εκπαίδευσης. Η ροή του workshop θα αφορά προπόνηση με τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες αυτών πάνω στην ανάπτυξη ενστίκτων και τάσεων, ανάπτυξη ταπεραμέντου, όρεξη για παιχνίδι, τεχνικές στα δαγκώματα, σενάρια επιθέσεων, δοκιμή διαφορετικών εξοπλισμών στον τομέα της προστασίας, βελτίωση συνεργασίας ιδιοκτήτη-σκύλου και πολλά άλλα.

Τι θα κερδίσω από ένα τέτοιο workshop?
Θα γνωρίσετε τον κυναθλητισμό και ειδικότερα το Mondioring.
Θα κατανοήσετε σε τι επίπεδο βρίσκεται ο σκύλος σας, θα αξιολογήσουμε τα εργασιακά - συμπεριφορικά του προσόντα, θα του αναπτύξουμε την αυτοπεποίθηση , θα δέσετε μαζί με τον σκύλο σας σαν ομάδα,
θα γίνει μια βάση ή συντήρηση σε έναν σωστό και ισορροπημένο σκύλο προστάτη, φύλακα και κυναθλητή.

Καθ'όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα απαντόνται ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Το σεμινάριο θα παρουσιαστεί στην Ελληνική γλώσσα.

Κόστος συμμετοχής 2ημέρου :
60ευρώ για συμμετοχή με σκύλο
30ευρώ για συμμετοχή χωρίς σκύλου

Οι συμμετέχοντες με σκύλο υποχρεώνονται να έχουν τα σκυλιά τους τις μη προπονητικές ώρες στα αυτοκίνητα.

Θα δωθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο.

Σάββατο έναρξη 09:00

Κυριακή έναρξη 09:00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Δηλώσεις συμμετοχής :τηλ.

6940933312
2610 333307