Όταν ο Νίκος Καρβέλας έγραφε το… σούζι τσούζει, αυτό μάλλον δεν το είχε σκεφτεί.

Πού να είχε φανταστεί αυτός ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της δεκαετίας του ’90 πώς θα έφτανε κάποτε η εποχή που θα πήγαινες να κάνεις σεξ στην παραλία και αυτό το τσούξιμο που θα ένιωθες, δεν θα προερχόταν από την όλη προβλεπόμενη διαδικασία... αλλά από τις μέδουσες και τις τσούχτρες που έχουν γεμίσει τις παραλίες του Κορινθιακού. Το πάθημα ενός νεαρού Πατρινού ζευγαριού είναι απόλυτα αληθινό με τον άνδρα και την γυναίκα να έχουν ακόμα τα σημάδια στο κορμί τους, αφηγούμενοι την απίστευτη αυτή ιστορία στους φίλους και στους γνωστούς τους.

Τις προάλλες αποφάσισαν να πάνε σε κάποια από τις απέναντι παραλίες του Κορινθιακού (δεν αναφέρουμε ποια γιατί αγαπάμε τον ελληνικό τουρισμό), έτσι για να αλλάξουν παραστάσεις.

Πήραν λοιπόν το Ι.Χ. τους, μπήκαν στο φέρι και πήγαν στο προορισμό τους. Με το που έφτασαν αφού άφησαν τα πράγματα τους στην παραλία έκαναν την βουτιά τους και στη συνέχεια βγαίνοντας έξω άρχισαν τα φιλιά και τα χαδάκια.

Ο ήλιος ήδη είχε ξεκινήσει να δύει και η αύρα της θάλασσας και του καλοκαιριού, έφερε το ερωτευμένο ζευγάρι ακόμα πιο κοντά, κάνοντας την αυξημένη λίμπιντο τους να θέλει καλά και σώνει να ολοκληρώσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει.

Όπως και έγινε... Όταν πλέον είχε νυχτώσει αποφάσισαν να κάνουν ένα βραδινό μπανάκι, βγάζοντας το μαγιό τους, κάτι που φυσικά θα τους διευκόλυνε στα ερωτικά τους παιχνίδια και στα χάδια μέσα στο νερό.

Όμως αυτό που δεν πρόσεξαν πάνω στην φούρια τους ήταν ότι η παραλία είχε γεμίσει στο μεταξύ από μέδουσες οι οποίες δεν φαίνονταν στα ρηχά και μέσα στο σκοτάδι, όμως έδειξαν αδυσώπητες απέναντι σε δύο νεανικά γυμνά κορμιά που πλατσαρίζανε στα νερά τους.

Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι όπως ήταν φυσικό βγήκε κακήν κακώς έξω από την παραλία, έχοντας ο καθένας στο κορμί του πάνω από τρία τσιμπήματα από το σμήνος με τις τσούχτρες, πονώντας και ψάχνοντας στην ερημιά πλέον για φαρμακείο…

Συμβαίνουν και αυτά...