Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο Kitesurf event της Δυτικής Ελλάδας. Στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο Δρέπανο θα υποδεχτούμε αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Φέτος το διήμερο γίνεται τριήμερο και υπόσχεται δυνατούς αγώνες kitesurf, beach parties με δυνατές μουσικές και πολλές παράπλευρες δραστηριότητες για όλους.

Τρεις κατηγορίες αγώνων Freestyle, Old school, Highest Jump και Course (Directional / Twin Tip / Foli), θα αποτελέσουν την αφορμή για θέαμα και συναγωνισμό μεταξύ των αθλητών.

Οι αθλητές που έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους μέσω της onl lie, θα έχουν μειωμένη τιμή συμμετοχής -20,00€- ενώ για εγγραφές στην Γραμματεία, το κόστος συμμετοχής θα είναι 25,00€.

Πρόγραμμα 1ης ημέρας, Παρασκευή 7/7

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7/7 από τις 5 περίπου το απόγευμα να υποδέχεται κοινό και αθλητές με την παραλία του Δρεπάνου πανέτοιμη για το 6ο Kitesurf Festival. Οι DJs του Distinto Bar  θα είναι εκεί για να σημάνουν και επίσημα την εκκίνηση του 3ημέρου, η Γραμματεία θα είναι έτοιμη για τις τελευταίες εγγραφές αθλητών, ενώ το WBSF beach bar θα φροντίσει και τις 3 ημέρες να μην λείψει τίποτα σε κοινό και αθλητές.

Η ημέρα θα κλείσει γύρω στις 9 το βράδυ όπου η «δράση» θα μεταφερθεί στο beach bar ΑΙΩΡΑ για το Welcome event party της διοργάνωσης, με την υποστήριξη του BACARDI.

 


Πρόγραμμα 2ης ημέρας, Σάββατο 8/7

Από τις 09:00 έως τις 11:00 θα πραγματοποιηθεί το check in των αθλητών και το registration, όσων δεν πρόλαβαν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ενώ στις 11:00 θα γίνει το skippers meeting όπου και θα ανακοινωθεί το αθλητικό πρόγραμμα των κατηγοριών των αγώνων.

Από τις 11:10 έως 12:00 θα ακολουθήσει, warm up και stretching των αθλητών με την βοήθεια της γυμνάστριας και yoga instructor Αστερίας Γκρίλλα,  και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα Heats, μέχρι τις 18:00 όπου και θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο heat.

Όλη την διάρκεια της ημέρας οι DJs του Distinto Bar θα δίνουν τον ρυθμό στο αγωνιστικό μέρος, ενώ λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα, τα decks θα αναλάβει ο John Chouliaras που παρέα με την ομάδα του Bacardi RUMIX θα ανεβάσει τη διάθεση, σηματοδοτώντας την πραγματική διασκέδαση με αυθεντικά Bacardi Mojitos και δροσιστικά cocktails.


Πρόγραμμα 3ης ημέρας, Κυριακή 9/7

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με skippers meeting για τους αθλητές στις 10:30 και αμέσως μετά warm up μέχρι τις 11:00. Όλα τα heats θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες και τι έχει προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα στο αγωνιστικό μέρος. Το τελευταίο heat αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17:30 και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Side Activities

Παράλληλα με τους αγώνες, στην παραλία του Δρεπάνου θα βρίσκονται εκπαιδευτές να υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους δείχνοντάς τους τα πρώτα βήματα στα αθλήματα του Kitesurf και SUP.

Η Αστερία Γκρίλλα, θα αναλάβει την «spiritual» πλευρά του 3ημέρου, με yoga και sup yoga sessions για όλους! Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα δηλώνονται στην Γραμματεία από το πρωί του Σαββάτου, 8/7