Το Φεστιβάλ Επιδαύρου ξεκίνησε στις 30 Ιουνίου, με παραστάσεις στο Αρχαίο και το Μικρό Θέατρο της αργολικής πόλης, αρχής γενομένης με το έργο «Επτά επί Θήβας».

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι θεατές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο για τη μεταφορά τους από και προς τα θέατρα, το Φεστιβάλ Αθηνών δίνει τη δυνατότητα χρήσης λεωφορείου στις εξής προνομιακές τιμές:
 
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τις παραστάσεις που αναγράφονται πιο κάτω, μπορούν να κλείσουν θέση στο λεωφορείο με κόστος 15 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά μέχρι 10 ετών.

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια μετ' επιστροφής από τα εκδοτήρια του φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) και στο διαδίκτυο (on line) στη σελίδα greekfestival.gr, πληκτρολογώντας τον "γραμμικό κώδικα" (barcode) του εισιτηρίου της παράστασης που έχουν στην κατοχή τους. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι την ημέρα της παράστασης.

Το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 17:00 από το Σύνταγμα (μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη), και 17:10 από την Ομόνοια (Hondos Center), για τις εξής παραστάσεις:

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Βάκχες, 4/7 & 15/7
Μήδεια, 4/8 & 5/8
«Εδώ είν' αλώνι για χορό!...», 19/8

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφιξις, 7/7 & 8/7
Κύκλωπας, 21/7 & 22/7
Προμηθέας Δεσμώτης-Ικέτιδες, 4/8& 5/8