Τα Mad Music Video Awards 2017 που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη, συγκέντρωσαν δεκάδες ονόματα από τον μουσικό και καλλιτεχνικό χώρο, με τους celebrities της ελληνικής σόου μπιζ να δίνουν το παρών στην κλασική πλέον διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός.

Ανάμεσα στους δεκάδες διάσημους καλλιτέχνες βρέθηκαν και δύο Πατρινοί, ο Αβραάμ Καρτής και ο Χρήστος Χριστόπουλος των MadHouse. To Πατρινό συγκρότημα ήταν καλεσμένο στην εκδήλωση από την δισκογραφική τους εταιρεία την Spicy και τους διοργανωτές του Mad και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν στην πρόσκληση.

«Ήταν μία μεγάλη γιορτή με εντυπωσιακά σκηνικά, φώτα και φοβερό ήχο, σε μία διοργάνωση που πέρα από τα μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα που έδωσαν το παρών, ο κόσμος την γέμισε με την παρουσία του και τον ενθουσιασμό του, στοιχεία που δείχνουν την αγάπη του στην ελληνική μουσική» τονίζει στο patrasevents.gr ο Αβραάμ Καρτής, o front man του συγκροτήματος και μουσικός παραγωγός.

Σίγουρα κάτι που ξεχώρισε στην εκδήλωση ήταν οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες, ορισμένες εκ των οποίων έκλεψαν την παράσταση με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ενώ από πλευράς βραβείων, όπως λέει ο Αβρααμ Καρτής υπήρξε μία ισορροπημένη κατανομή.

«Νομίζω ότι κανείς δεν έφυγε δυσαρεστημένος από την διοργάνωση αφού όλοι πήραν ένα βραβείο και δεν υπήρχε ένας καλλιτέχνης που να ξεχωρίζει και να πούμε ότι έχει σαρώσει» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καρτής.

Όσο για πάρτι των VIPS που ακολούθησε στο οποίο επίσης το συγκρότημα έδωσε το παρών, ο Αβράμ Καρτής μας είπε μία πληροφορία που σίγουρα θα ενδιαφέρει τους fans του Survivor.

H Λάουρα, ο Κοκκινάκης, o Χανταμπάκης, ο Χούτος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου (έλειπε ο Bo) ήταν μαζί, διασκέδασαν από κοινού, δείχνοντας να περνούν αρκετά καλά, παρά τις διαφωνίες που είχαν στον Άγιο Δομίνικο.