"Βαράνε" στο κεφάλι οι ζέστες.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς όσο προχωράμε προς το τέλους του Ιουνίου και μάλλον από ότι φαίνεται έχει παίξει τον ρόλο της στο να… "παίρνουν τα μυαλά ορισμένων αέρα".

Οι περίεργοι τύποι που κυκλοφορούν στην Πάτρα αυξάνονται συνεχώς και το γεγονός αυτό έχουν διαπιστώσει αρκετοί συμπολίτες που καταγγέλλουν ύποπτες καταστάσεις.

Δεν είναι μόνο οι φωνές της ανήλικης το περασμένο Σάββατο που όταν συνάντησε έναν άνδρα γύρω στα 35 με 40 έβαλε τις φωνές από το πουθενά. Είναι διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν γύρω μας.

Οι φωνές της ανήλικης στον προαστιακό δεν ήταν από το πουθενά, όπως αποδείχτηκε. Ο άγνωστος άνδρας την είχε παρενοχλήσει με τον τρόπο του, ενώ φέρεται να την ακολουθούσε, έχοντας την… σταμπάρει.

Ο τύπος αυτός βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που μάλλον έχει επηρεαστεί από  τις ζέστες που λέγαμε και παραπάνω. Ένας άλλος άνδρας γύρω στα 45, εδώ και περίπου δύο μήνες πηγαινοέρχεται με το λεωφορείο του Αστικού Κτελ, με δρομολόγιο από την Πάτρα στο Πανεπιστήμιο (Νο6), κάνοντας βόλτες χωρίς να κατεβαίνει πουθενά.

Ο άνδρας αυτός, όπως αναφέρουν, οι μαρτυρίες είναι αρκετά περίεργος, κάθεται πάντα στην ίδια θέση (προς γαλαρία μεριά) και κοιτάζει από πάνω προς τα κάτω κάθε φοιτήτρια που μπαίνει μέσα στο λεωφορείο. Δεν έχει ενοχλήσει, ούτε έχει δώσει δικαιώματα, όμως μόνο και μόνο ο τρόπος που  κοιτάζει τις κοπέλες είναι προκλητικός όπως αναφέρουν.


Τον....ενέπνευσαν και την "βρήκε" στα σκουπίδια

Σε ένα άλλο περιστατικό ένας άνδρας, όπως αναφέρουν διάφορες μαρτυρίες, έκανε το μπάνιο του στην Πλαζ, δίπλα από τις παιδικές κατασκηνώσεις, σχεδόν γυμνός, κάνοντας βόλτες με μια πετσέτα, ίσα για να μην φαίνονται τα απόκρυφα.

Τι και αν του έκαναν παρατηρήσεις οι υπεύθυνοι, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να φορέσει ο τύπος το μαγιό του, ενώ ο ίδιος μετά τις συστάσεις που του έγιναν έλεγε ότι το έκανε γιατί νόμιζε ότι τον τσίμπησε μία τσούχτρα!

Ένας άλλος πάλι άγνωστος άνδρας, αυνανιζόταν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ιεροθέου, μπροστά στα ανυποψίαστα βλέμματα τριών γυναικών που τον είδαν να κάνει το…. "χόμπι" του. Φυσικά έβαλαν τις φωνές καταγγέλλοντας το γεγονός στην αστυνομία που μετά από λίγη ώρα ήρθε και τον συνέλαβε.

Η πιο κραυγαλέα περίπτωση όμως είναι και η τελευταία. Ένας νεαρός, στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, κάτω από τις σκάλες, δίπλα από τα σκουπίδια, όπως λένε μαρτυρίες, εθεάθη νύχτα να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να… αυνανίζεται αδιαφορώντας για τα ανυποψίαστα βλέμματα και μάλιστα μέσα στα σκουπίδια.

Είχε και κυριολεκτικά αυτό που λέμε "βρώμικο" μυαλό.