Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζει τις νέες του εγκαταστάσεις στην πόλη της Πάτρας, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της  Νοτιοδυτικής Ελλάδας. 

Η τελετή των εγκαινίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 19.30 το απόγευμα, στις νέες εγκαταστάσεις Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαίρη Συνατσάκη

Μετά την κοπή της κορδέλας θα παρουσιαστεί εντυπωσιακή επίδειξη μόδας από το FashionAcademy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. 

Θα ακολουθήσει DJset με τους DJGOGOS και DJSARADIS.  

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας. 

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 14 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Τουριστικά ΕπαγγέλματαΜηχανολογίαΜόδα & ΟμορφιάΥγείαΠληροφορικήΟικονομία & ΔιοίκησηΠαιδαγωγικάΜΜΕΜουσική & ΉχοςΗλεκτρολογίαΗλεκτρονικάΕφαρμοσμένες ΤέχνεςPerforming ArtsΑγροτική Κατάρτιση. Δείτε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/2pbsEj2

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, ενώ το

Γραφείο Σταδιοδρομίας – StartupOffice υποστηρίζει τα επαγγελματικά βήματα και επιχειρηματικές ενέργειες των σπουδαστών του. Επιπλέον, δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Πιστοποιημένου τίτλου NCFE, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές. 

Την υπεροχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποδεικνύει ποιοτική έρευνα της MRB Hellas, σύμφωνα με την οποία το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις γονιών και παιδιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του»*. 

Πληροφορίες: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, Πάτρα, τηλ. επικοινωνίας: 2610270551,[email protected]. 

Υποστηρικτές:

Wella Professionals, Sephora, Ξενοδοχείο Galaxy, Κομμωτήριο E-xell, Εταιρία Ποτών ΑΜΒΥΞ

Ένας εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το patrasevents.gr.