Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι οι πόνοι στη μέση, στα γόνατα και σε οποιοδήποτε μέρος του μυοσκελετικού συστήματος γνωρίζουμε καλά πως είναι αιτία να χάνεις στιγμές από την καθημερινότητα και να δυσανασχετείς και για τις πιο απλές ασκήσεις...

Η λύση φυσικά είναι η ενδυνάμωση του σώματος σου χωρίς να τραυματίζεις περισσότερο τους μύες σου... Στο γυμναστήριο Fisico δημιούργησαν ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και μεθόδους.

Κάνε 36 συνεδρίες Pilates Reformer, Pilates Motr & Pilates Springboard και δες τους πόνους να φεύγουν.

Το πακέτο ουσιαστικά περιλαμβάνει 12 εβδομάδες pilates των μεθόδων:

Pilates Reformer
Pilates Motr
Pilates Springboard


Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και έχουν να κάνουν με τη βελτίωση στη στάση του σώματος, βελτίωση του μυοσκελετικού συστήματος και αποκατάσταση τραυματισμών...

Φυσικά η ενδυνάμωση γίνεται με ασφάλεια ενώ η μείωση του πόνου στη μέση που είναι και ο πιο συνηθισμένος πόνος, είναι σίγουρη.


Οι πόνοι στο σώμα μας εμφανίζονται για διάφορους λόγους, είτε γιατί αλλάζει ο καιρός, είτε γιατί οι ημέρες ενός σύγχρονου ανθρώπου κουβαλούν άγχος, που σύμφωνα με την ιατρική ευθύνονται για ρευματικές, νευροπαθητικές ή μυοσκελετικές παθήσεις.

Οι άνθρωποι που πάσχουν από μυοσκελετικούς πόνους, συνήθως υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, χρόνια οστεοαρθρίτιδα, νευραλγίες κ.α. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πόνοι που ξεκινούν εξωτερικά, από τους μύες και τα όργανα του σώματος, όταν φθάσουν στον εγκέφαλο, εκείνος θα αντιδράσει, άλλες φορές με μείωση των πόνων αυτών και άλλες φορές μεταφέροντας την ένταση του πόνου και σε άλλες περιοχές του σώματος, με συνέπεια το άγχος, το θυμό, τη θλίψη κλπ.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει στην άποψη πως η άσκηση δικαίως εμφανίζεται ως "παυσίπονο" για τον οργανισμό.

Ρωτήστε τους ειδικούς του Fisico και απαλλαγείτε από όλους εκείνους τους πόνους που σας ταλαιπωρούν ανώδυνα και οικονομικά.


Θα το βρείτε:

Fisico: Αγ.Ανδρέου 89-91

Τηλ: 2610 274747

Fisico on facebook: https://www.facebook.com/www.fisico.gr/