Το όνομα του είναι Θόδωρος Παπαχατζής και έχει αγάπη για τη φωτογραφία και ιδιαίτερα για τα πορτραίτα.

Του αρέσει μέσα από την φωτογραφία να αποτυπώνει την κάθε λεπτομέρεια των προσώπων και να την ανυψώνει σε ένα άλλο επίπεδο, θεωρώντας ότι η τέχνη της φωτογραφίας έχει από φύση της ιδιοσυστασίας της ένα στοιχείο που την κάνει μοναδική.

Να αποτυπώνει την μαγεία της κίνησης. «Μου άρεσε πάντα να έχω μία κάμερα στα χέρια μου και η αλήθεια είναι ότι με τραβούσε κάτι στην φωτογραφία» τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr.

«Είμαι χομπίστας, όμως λατρεύω την φωτογραφία και από τότε που πήρα την φωτογραφική μου μηχανή, έχω φάει σοβαρό «κόλλημα», θέλοντας κάθε μέρα που περνάει να μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα για την τέχνη αυτή».

Όπως αναφέρει «την μηχανή την πήρα αρχικά τα ταξίδια που κάνω και για να βγάζω τοπία, όμως στη συνέχεια αυτό που με κέρδισε ήταν το πορτραίτο, προσπαθώντας να αναδείξω το ανθρώπινο στοιχείο σε κάθε εικόνα.

Κοιτάζω συνεχώς δουλειές φωτογράφων του εξωτερικού και όχι μόνο, μέσα από τα social media, ώστε να παίρνω επιρροές,  αφού η φωτογραφία είναι ένας χώρος που εκτός ότι μου αρέσει, με ενδιαφέρει αρκετά».

Όσο την μέχρι τώρα δουλειά του τονίζει: «Πιστεύω ότι μέσα από την αλληλεπίδραση μπορείς να πετύχεις πολύ ωραία αποτελέσματα που βγάζουν κάτι προς τα έξω, σε αυτούς, δηλαδή που τα βλέπουν…».¨

*Μοντέλα του είναι κυρίως η κοπέλα του Βάσω Τζεβελέκου και οι φίλοι του Άρης και Σπύρος Σπυρόπουλος.