Σκηνές που προκαλούν αποστροφή ήρθαν στη δημοσιότητα πρόσφατα και φέρεται να δείχνουν τις μεθόδους ανάκρισης στα κρατητήρια της Βορείου Κορέας. Όπως μετέδωσε η Mirror, μία γυναίκα πίσω στο 2012, συνελήφθη από τις αρχές της χώρας με την κατηγορία ότι εγκατέλειψε την πατρίδα της και κατά τη διάρκεια της απουσίας της έκανε σεξ με έναν Κινέζο και έναν Νοτιοκορεάτη.

Στο βίντεο λοιπόν, ο φερόμενος ως ανακριτής της Ασφάλειας της Βορείου Κορέας αφού ζητά επίμονα από τη γυναίκα να παραδεχθεί το «έγκλημά» της, της επιτίθεται με σοκαριστική βιαιότητα, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο, σηκώνοντάς τη με δύναμη από τα μαλλιά της ενώ φαίνεται στις εικόνες όταν προσπαθεί να της προκαλέσει πνιγμό με ένα σκοινί που είναι περασμένο στο λαιμό της. Επίσης ο ανακριτής κατά τη διάρκεια της «νόμιμης διαδικασίας» κλωτσά με δύναμη την άτυχη γυναίκα στο πρόσωπο.

Στο τέλος του ίδιου βίντεο φαίνεται και ένας άνδρας δεμένος σε μία καρέκλα να δέχεται τις «περιποιήσεις» ενός αστυνομικού για άγνωστη μέχρι στιγμής υπόθεση. Και όλα αυτά σε μία περίοδο αρκετά τεταμένη, κυρίως μεταξύ ΗΠΑ και Β. Κορέας μετά και τον θάνατο του αμερικάνου φοιτητή που κρατούνταν για μήνες στη χώρα και έφτασε σε κωματώδη κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Shocking video shows brutal North Korean agents beating a woman senseless