Ένα τριήμερο γεμάτο κούκλες, γέλιο, φαντασία, δημιουργία και …Θέατρο, φιλοξενείται στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου  το τριήμερο από 27 έως και 29 Ιουνίου ( Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) 2017, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Τίτλος των τριήμερων εκδηλώσεων «ΟΝΕΙΡΟΥ…ΔΡΑΣΕΙΣ». Μικροί και μεγάλοι την Τρίτη 27 Ιουνίου και την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα απολαύσουν την παράσταση Κουκλοθέατρου «ΟΝΕΙΡΟΚΟΥΚΛΕΥΕΙΝ ΠΛΑΓΙΩΣ». Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα γίνει η παρουσίαση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί το παιδικό εργαστήρι κούκλας και η θεατρική παράσταση «Από παιδιά για παιδιά».

Οι παραστάσεις και το εργαστήρι φέρουν την υπογραφή του Γεράσιμου Μουρελάτου.


Γεράσιμος Μουρελάτος

Γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι συνταξιούχος μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού. Ασχολείται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική και την κατασκευή κούκλας και φιγούρων καραγκιόζη. Έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις στο παρελθόν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Η πρώτη έκθεση πραγματοποιήθηκε το 1992 στη γκαλερί  “Επίκεντρο” με θέμα: «Μια σατιρική ανάγνωση προσώπων με πηλό»

Το 2008 πραγματοποίησε έκθεση στην “Ποικίλη Στοά” με θέμα: «Η υπερηφάνεια της ανορθογραφίας» η οποία παρουσίαζε κεφάλια κατασκευασμένα από χαρτοπολτό.

Το 2011 στον Πολυχώρο “Ντιβάνι” πραγματοποίησε την τελευταία έκθεση με δερμάτινες φιγούρες.

Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις με τους Πατρινούς καλλιτέχνες σε διάφορους χώρους.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την κατασκευή κούκλας κουκλοθέατρου, καθώς και παίζει ερασιτεχνικά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ώρα έναρξης 21.00