Ένα νέο ντοκουμέντο φρίκης έδωσε στη δημοσιότητα το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος» με την εν ψυχρώ εκτέλεση αιχμαλώτων από ανήλικα παιδιά.

Στο βίντεο διακρίνονται δύο μαυροντυμένα αγόρια, που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου απ’ τους τζιχαντιστές, να αναγκάζουν τους δεσμώτες τους να γονατίσουν μπροστά τους έξω από ένα κτίριο στο Αφγανιστάν.

Οι ανήλικοι δήμιοι τραβούν βίαια απ’ τα μαλλιά προς τα πίσω τα κεφάλια των δύο τρομοκρατημένων ανδρών, που κατηγορούνται ότι είναι κατάσκοποι των εχθρών, ενώ ο νεότερος απ’ τους δύο τζιχαντιστές αρχίζει να απαγγέλλει την ετυμηγορία μπροστά στην κάμερα.

Τα «λιονταράκια του χαλιφάτου», όπως χαρακτηρίζει η τρομοκρατική οργάνωση τα νεότερα μέλη της που έχουν εκπαιδευτεί να αφαιρούν ανθρώπινες ζωές, σημαδεύουν στη συνέχεια με τα όπλα τους τα ανυπεράσπιστα θύματά τους και τα εκτελούν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τρομοκρατική οργάνωση δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με μικρά παιδιά να εκτελούν εν ψυχρώ ενήλικες και να εκπαιδεύονται στα όπλα καθώς ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στο «Ισλαμικό Κράτος».

Πριν από λίγο διάστημα είχε κυκλοφορήσει σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους ένα βίντεο με ένα νήπιο να πυροβολεί έναν κρατούμενο από απόσταση επαφής, ενώ σε ένα άλλο διακρίνονταν παιδιά να εκτελούν τρεις Κούρδους μαχητές στη Συρία -«αποστάτες», όπως τους αποκαλεί το «Ισλαμικό Κράτος».

Οι τζιχαντιστές προβαίνουν σε συστηματικό παιδομάζωμα στις περιοχές που ελέγχουν στη Συρία, υποβάλλοντας σε πλύση εγκεφάλου παιδιά έως 13 ετών. Έχουν δημιουργήσει μάλιστα ειδικά στρατόπεδα εκπαίδευσης για τα παιδιά αυτά, που υποχρεώνονται να ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί να μελετούν την αρρωστημένη ιδεολογία του «χαλιφάτου» και να γυμνάζονται.