Αν εξαιρέσει κανείς την σκοτώστρα Πατρών - Πύργου που είναι ένας πολύ σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας για να επισκεφτείς από την Πάτρα το Ακρούδι, τότε ναι, μιλάμε για τον ιδανικό προορισμό για μπάνιο τις Κυριακές του καλοκαιριού!

Το Aρκούδι "βουλιάζει" από κόσμο κάθε εβδομάδα με πολλούς εκδρομείς από την Πάτρα να μην κρύβουν την προτίμηση τους στην κοσμοπολίτικη παραλία του Νομού Ηλείας.

Και μπορεί η Γλύφα αλλά και η Σκαφιδιά του νομού να είναι από τις πιο καθαρές της χώρας όμως το Αρκούδι έχει το αέρα του "νησιού" που θα θέλουμε να επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά.


Μικρή σχετικά παραλία και σε μήκος και σε πλάτος αλλά πολύ όμορφη, περιτριγυρισμένη από διάφορα καταστήματα έχει σχεδόν πάντα κόσμο, τόσο Έλληνες όσο και ξένους.

Διαθέτει ψάθινες ομπρέλες και ναυαγοσώστη, ενώ όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους συνήθεια στα βραχάκια που βρίσκονται στο τέλος της παραλίας.

Το Αρκούδι είναι μια πανέμορφη αναπτυσσόμενη περιοχή που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει μόλις την επισκεπτείτε όπως κάνουν τόσοι και τόσοι εκδρομείς.

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιουνίου!