Εντάξει η ζέστη είναι πια αφόρητη, βέβαια ζούμε στην Ελλάδα και έχουμε τέλη Ιουνίου-καιρός ήταν-οπότε αναγκαστικά για τους επόμενους δύο μήνες θα κυκλοφορούμε ιδρωμένοι και με τα απολύτως απαραίτητα.

Κάτι που και κακό δεν το λες, διότι εμείς τα κορίτσια τη δείχνουμε τη σάρκα, γεγονός το οποίο ξετρελαίνει τους άντρες. Όπως είναι αναμενόμενο η διάθεση για σεξ ακολουθεί τον υδράργυρο-ανεβαίνει προφανώς-με αποτέλεσμα οι… συνευρέσεις σου να αυξάνονται εντυπωσιακά. Και επειδή ως νέα και απαιτητική γυναίκα που είσαι, θέλεις να την αγγίζεις την κορύφωσή σου, εγώ σου έχω 5 στάσεις που θα πρέπει να δοκιμάσεις απόψε κιόλας.

Δείτε τι αναφέρει το queen:

Το γνωστό spooning

Δεν είναι μόνο η στάση αγάπης, είναι και η στάση εύρεσης του σημείου G σου. Λόγω της τριβής που αναγκαστικά προκαλείται και λόγω της στάσης των δύο σωμάτων, η ευχαρίστησή σου θα είναι αισθητά πιο έντονη. Άσε που είναι και μία άκρως ξεκούραστη στάση. Όλα στα έχω.

Άνοιξε… την αγκαλιά σου

Καλά στην προκειμένη κάτι άλλο πρέπει να ανοίξεις, αλλά είμαστε και κυρίες-δεν τα γράφουμε, τα εννοούμε-. Ξάπλωσε ελαφρώς στο πλάι, άνοιξε τα πόδια σου και άφησέ τον να έρθει ενδιάμεσα. Επίσης ξεκούραστη στάση, με πολύ καλά αποτελέσματα, καθώς αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες των γυναικών.

Μπες από κάτω

Όχι δεν είναι ιεραποστολικό αλλά ούτε και doggy. Ουσιαστικά εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα και ανασηκώνεις ελαφρά τα οπίσθιά σου. Ίσως λίγο να ζεσταθείς κάποια στιγμή, αλλά αν αγνοήσεις το συγκεκριμένο, θα περάσεις εξαιρετικά.

Και τώρα έλα από πάνω

Α όλα κι όλα, το woman on top το αγάπησαν πολύ και όχι άδικα. Έχεις τον έλεγχο, έχει τέλεια θέα. Εντάξει κουράζεσαι, αλλά αν στηριχτείς στα γόνατά σου, και πιαστείς και από τα πόδια σου-ξέρεις να γέρνεις λίγο προς τα πίσω-αντέχεις μέχρι και τεταρτάκι! Ποιος τη χάρη σου.

Και κάτι τσαχπίνικο για το τέλος

Εσύ ανάσκελα, εκείνος στα γόνατα από πάνω σου, και το ένα σου πόδι περασμένο στον ώμο του. Ίσως και να αισθανθείς δυσάρεστα στην αρχή, αλλά αν τελικά σου κάνει, θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου.