Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει ή φεύγει από τον Alpha; Τόσα γράφονται και πολύ περισσότερα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την παρουσιάστρια του Σπίτι μου σπιτάκι μου. Εκείνη, στην έναρξη της προτελευταίας εκπομπής έστειλε το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση, μέσα κι έξω από το κανάλι.

Έναρξη με καλοκαιρινό τραγούδι επέλεξε να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πέταξε και το πρώτο της καρφάκι: «Τι να κάνουμε; Αφού δεν μπορέσαμε να βγούμε από κάπου τροπικά, χαβανέζικα… βγήκαμε από εδώ πέρα με ρυθμό. Τόσο καιρό, έναν ολόκληρο χρόνο λέγαμε πρώτα ο Θεός να φτάσει 25 Ιουνίου. Να, κοντοζυγώσαμε. Στεναχωριέμαι η αλήθεια είναι. Όταν χτύπησε το ξυπνητήρι 06:15 για τελευταίο Σάββατο της σεζόν».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για τις κληρώσεις για τα δώρα που πρέπει να κάνει μέχρι αύριο. «Θα τις κάνεις όλες τις κληρώσεις, δεν θα φύγεις με ανοιχτές υποχρεώσεις», της είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Τότε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε για να πει: «Δεν θα φύγω, καταρχάς. Ξεκινάμε από τα βασικά…».


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστειλε σαφές μήνυμα για τον Alpha: "Δεν θα φύγω!"