Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες το πρωί της Παρασκευής, ενώ κινούνταν στη λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, στο ύψος της Φιλοθέης, ενώ λόγω του συμβάντος στο σημείο έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες την τροχαίας, όχημα της πυροσβεστικής αλλά και ο Στέλιος Χανταμπάκης!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης οδηγούσε στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας με το σκούτερ του και όταν είδε να βγαίνουν καπνοί από το αυτοκίνητο, έκανε νόημα στην οδηγό να το εγκαταλείψει. Ο παίκτης του Survivor έβγαλε μέσα από το αυτοκίνητο τα προσωπικά αντικείμενα της κοπέλας, καθώς κι ένα παιδικό κάθισμα. Δευτερόλεπτα μετά το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες.

«Έκανα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε από εμάς μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός. Βοήθησα όπως μπορούσα. Βέβαια, δεν σας κρύβω πως όταν είδα το παιδικό καρεκλάκι στα πίσω καθίσματα, το μυαλό μου πήγε στη γυναίκα μου. Θα μπορούσε να είναι η σύζυγός μου στη θέση της», δήλωσε στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα ο παρουσιαστής.

Οι φωτογραφίες του newsit.gr είναι από το σημείο.