Στην Πάτρα βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο πρώην διεθνής πολίστας, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, επισκέφθηκε την πόλη και συγκεκριμένα το κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός", με αφορμή την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των Νεανίδων, η οποία διεξάγεται το τριήμερο 23-25 Ιουνίου από την Ναυταθλητική Ένωση Πατρών.

Ο πρώην αθλητής το βράδυ της Παρασκευής παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στη ΝΕΠ και Βουλιαγμένη, καθώς στην ομάδα της τελευταίας παίζει η 16χρονη κόρη του, Ηλιάννα...

Φυσικά, δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με θαυμαστές του, όπως αποδεικνύεται και από την παρακάτω φωτογραφία, που ποζάρει με χαρά με δύο νεαρά παιδιά:

#Me#Kokkinakh#parea#ola#wraia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iwanna Yfanth (@ioanna_ifadi) στις

O Κώστας Κοκκινάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και εξόρμησε σε παραλία της Πάτρας για να απολαύσει το μπάνιο του.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε: "1 ώρα να βγάλω φωτογραφία, η προσπάθεια μετράει όμως"...

Δείτε την:

1 ώρα να βγάλω φωτογραφία,η προσπάθεια μετράει όμως... @blackframe.eyewear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) στις

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κοκκινάκης, θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Αμαλιάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του 1ου Επειού Cup.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση: 

"Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας , στον τελικό αγώνα υδατοσφαίρισης (πόλο) του 1ου Επειός Cup, που διοργανώνει ο σύλλογός μας, όπου και θα γίνει η γιορτή της αντρικής ομάδας πόλο του Επειού για την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη σεζόν στη Β’ Εθνική κατηγορία Ελλάδος, με διάφορες βραβεύσεις.

GUEST STAR Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ".