Στο πλαίσιο της εν θέματι κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί πορεία την Κυριακή 25/6/2017 από το κέντρο της πόλεως της Πάτρας έως τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

Α. ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ την 25/6/2017 από ώρες 07:45 έως πέρατος καθ ́ όλο το μήκος της πορείας από πλατεία Γεωργίου Α ́ έως Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και συγκεκριμένα στα κατωτέρω τμήματα των οδών: Κορίνθου από πλατεία Γεωργίου Α ́ έως Κουρτέσι Πανεπιστημίου από Κουρτέσι έως Διγενή Ακρίτα Π.Ε.Ο Πατρών-Κορίνθου από Διγενή Ακρίτα έως Αγίου Γεωργίου -περιοχή Ρίου- Αγίου Γεωργίου από Π.Ε.Ο Πατρών-Κορίνθου έως Σταυροπούλου Σταυροπούλου από Αγίου Γεωργίου έως Σώμερσετ, Σώμερσετ από Σταυροπούλου έως είσοδο προς γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Β. Τμηματική διακοπή της διεξαγόμενης κυκλοφορίας , από 08:00 ώρα της 25.06.2017 έως το πέρας της εν θέματι κινητοποίησης , επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Πατρών, των κλάδων εισόδου- εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Πατρών και της τοπικής οδού Σώμερσετ και εκτροπή αυτής σε εναλλακτικές διαδρομές επί της Ν.Ε.Ο., της προβλήτας FERRY BOAT Ρίου, των κλάδων εισόδου- εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Πατρών και της τοπικής οδού Σώμερσετ, ανάλογα τις επικρατούσες συνθήκες.

Από τα Τ.Τ ΠΑΤΡΩΝ και Τ.Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΠΑΘΕ ΑΧΑΪΑΣ θα ληφθούν ανάλογα μέτρα τροχαίας.  

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων.