Αρκετά καλά τα πήγε η ομάδα βάδην της Ολυμπιάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε  το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Είναι χαρακτηριστικό  ότι τα τρία μετάλλια από τα πέντε συνολικά που κατέκτησαν οι Αχαιοί αθλητές στην μεγάλη αυτή διοργάνωση ήταν από την ομάδα του βάδην της Ολυμπιάδας.

Ο Δημήτρης Τσορδιάς αναδείχτηκε δεύτερος στα 50..000 μέτρα και τρίτος στα 20.000 μέτρα, χαρίζοντας έτσι στην Πάτρα δύο σημαντικά μετάλλια.  Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε πήρε την δεύτερη θέση στα 20..000 μέτρα και σίγουρα θα ανέβαινε και πάλι στο βάθρο, στα 50.000 μέτρα  αν δεν εγκατέλειπε λόγω τραυματισμού.

Αρκετά καλά τα πήγε και ο Σάββας Κραβαριώτης, φτάνοντας κοντά στο βάθρο στα 20. 000 μέτρα, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση.  Σημειώνουμε ότι η Ολυμπιάδα Πατρών με προπονητές την Ντίνα Μπορνιβέλη και τον Κωνσταντίνο Λειβαδιώτη, πήρε την πρώτη θέση στο περιφερειακό διασυλλογικό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, δείχνοντας έτσι την σωστή δουλειά που γίνεται, αλλά και το πόσο έχει ανέβει το επίπεδο του συλλόγου.