Ο όρος "ινστιτούτο ομορφιάς" είναι λίγος πεζός και "παγωμένος" για όλες εκείνες τις γυναίκες που βλέπουν να περνούν τα χρόνια από πάνω τους και θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους...

Οι περισσότερες από εμάς ζητάμε ένα γαλήνιο μέρος που η ομορφιά προσφέρεται όχι σαν πολυτέλεια, αλλά σαν ανάγκη για την ισορροπία σώματος και πνεύματος. 

Με αυτά τα κριτήρια ψάξαμε και εντοπίσαμε το Angel's art of hair & beauty στο Αίγιο. Ένας διώροφος χώρος που μετρά 11 χρόνια ύπαρξης και που πρόσφατα ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με υπηρεσίες ομορφιάς. 

Πιο συγκεκριμένα επεκτάθηκε κατά έναν όροφο με στόχο οι εξελιγμένες θεραπείες που γινόντουσαν στα μαλλιά να ολοκληρωθούν με την περιποίηση και χαλάρωση του προσώπου και σώματος μας με αποτέλεσμα υγεία και λάμψη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.


Σε ένα πολύ ωραίο event το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου παρακολουθήσαμε πως γίνονται οι μεσοθεραπείες προσώπου ενώ λύσαμε όλες τις απορίες μας γύρω από τον τομέα Beauty.

Στο Angel's μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη περιποίηση άκρων, να αφεθείτε και ξεκουράσετε το σώμα σας με μασάζ ή να κάνετε θεραπεία προσώπου και σώματος με τα μηχανήματα της εταιρείας Quatre Saisons που έκαναν εκεί, την πρώτη εμφάνιση τους στην Ελλάδα.

Το Cryofiller face treatment και Cryofirming body treatment συστήνονται ως οι θεραπείες που παγώνουν τον χρόνο και που έρχονται να χαρίσουν σε όλους εμάς το τέλειο αποτέλεσμα. Σε μια "live" εφαρμογή πεισθήκαμε για την αποτελεσματικότητα τους αν και δεν αμφιβάλλαμε πολύ μιας και πρόκειται για κορυφαίο brand!


Η ιδιοκτήτρια κα. Αγγελική Γρηγοροπούλου με χρόνια εμπειρίας και συνεχής εκπαίδευση με σεμινάρια και μεταπτυχιακές σπουδές στην περιποίηση των μαλλιών, συγκέντρωσε περισσότερες από 8 ολοκληρωμένες θεραπείες την αναγέννηση του δέρματος και της τρίχας μας.

Το spa μαλλιών απευθύνεται σε όλους και είναι η πλέον θεραπευτική μέθοδος που βοηθά στην επιμήκυνση και την ζωντάνια στις άκρες των μαλλιών μας και φυσικά στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής μας.

Η επιστήμη των μαλλιών, διότι περί επιστήμης πρόκειται είναι υπόθεση του Angel's. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της sebastian professional για το Αίγιο έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών του στο κομμάτι του hair styling.


Αν όλα αυτά σας "ακούγονται" πολλά μια επίσκεψη στον πολύ όμορφο χώρο θα σας πείσει. Από την 1η επίσκεψή μας, σε αυτό νιώσαμε άνετα και οικεία ενώ οι άνθρωποι του Angel's beauty salon ήταν πρόθυμοι να μας απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά την εμφάνιση και υγεία μας.

Επαγγελματισμός, ποιότητα και οικονομικές θεραπείες σε μαλλιά, σώμα και πρόσωπο είναι τα χαρακτηριστικά που τους διέπουν και καλείστε να τα ανακαλύψετε όπως εμείς.

Τα κεράσματα από τo "Anemoni", η μουσική, η διακόσμηση από το ανθοπωλείο "Mανώλια" αλλά και το κρασιά μας από την εταιρεία Cavino ήταν οι όμορφες εκπλήξεις που έκαναν πιο ενδιαφέρουσα την βραδιά του re-opening!

Στους χορηγούς της βραδιάς ήταν η Wella με τη σειρά system professional για τα μαλλιά.

Οι τυχεροί βέβαια, κέρδισαν έπειτα από κλήρωση 10 θεραπείες για τα μαλλιά με την 1η νικήτρια έτοιμη να δοκιμάσει την Reborn με μασάζ ΑΜΟΑ αλλά και 10 δώρα από τον χώρο της αισθητικης μη την 1η εξ' αυτών να λαμβάνει μια δωρεάν μεσοθεραπεία.

 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το event: