Επέστρεψαν στην Πάτρα οι μικρότεροι αθλητές-τριές μας από τον Μαραθώνα, όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον ΑΝΟΣΜ και τους τοπικούς ναυταθλητικούς ομίλους της περιοχής.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο, το οποίο διεξήχθη από 18 έως 21/6, συμμετείχαν 330 παιδιά, ηλικίας 8-11 ετών, από 65 ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση υποστηρίζει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και τα παιδιά έδωσαν το μήνυμα: Γίνε δότης! Δώσε ελπίδα! Δώσε ζωή!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΙΟΠ συμμετείχε με πέντε αθλητές και μια αθλήτρια οι οποίοι κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Στα αγόρια: Γεωργόπουλος Μάριος 55η θέση Ανδριόπουλος Ιάσονας 59η θέση Σταματίου-Κώνστας Γεράσιμος 67η θέση Θεοδωρόπουλος Σπύρος 155η θέση Κατσαδράμης Νικόλας 187η θέση Στα κορίτσια: Καραγεωργοπούλου Μαρία-Ειρήνη 76η θέση

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή Σωτήρη Τζελέπη για την παρουσία τους στο Πανελλήνιο και καλή επιτυχία στα μεγαλύτερα παιδιά, που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, από 24-28/6, στην Παλαιά Φώκαια.