Στις 19/06/2017 πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι της Mαρίνας της Πάτρας η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων της Στέγης πολιτισμού και παράδοσης Καλαβρυτινών "Αγία Λαύρα".
 
Στο κατάμεστο από θεατές θέατρο πήραν μέρος στα χορευτικά και στα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν, πάνω από εκατό μέλη της Στέγης, καθώς επίσης και ο λαογραφικός σύλλογος "Τα Τζουμέρκα".
 
Το ενδιαφέρον του κόσμου παρέμεινε αμείωτο μέχρι το τέλος, και μετά την παράσταση χορευτές και κοινό έγιναν ένα και χόρεψαν όλοι μαζί.
 
Την Στέγη τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος της Πάτρας κ.Κώστας Πελετίδης, ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Κώστας Καρπέτας, ο εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Ειρηναίος, ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου Πάτρας κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης, οι πολιτευτές Αχαίας κ.Ασημίνα Ζανιά και κ. Έλενα Κονιδάρη, η τέως περιφερειακός σύμβουλος κ.Γεωργία Ντάτσικα, ο πρόεδρος Αιτωλοακαρνάνων κ, Γιάννης Πορφύρης,ο συντονιστής των Patrinistas κ.Σπύρος Χρονόπουλος, η διευθύντρια νοσηλευτικής του ΠΓΝΠ κ Παρασκευή Φιλντισένιου και τέλος εκπρόσωποι του συλλόγου Άνω Σουδενείκων.
 
Την αφήγηση των κειμένων στα δρώμενα την έκανε ο θεατρολόγος κ. Κωνσταντίνος Μαλαμής.
 
Ο Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος Παναγιώτης Φραντζής καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι κ. Βόυλα Κωνασταντάτου και κ. Δώρα Ρωμηού ευχαρίστησαν τα μέλη της Στέγης καθώς και τους θεατές για την συμμετοχή και την στήριξη τους.