To μπαράζ κλοπών συνεχίζεται στην Πάτρα, με τους ιδιοκτήτες να φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, μη ξέροντας τι θα συναντήσουν όταν επιστρέψουν και πάλι.

Το περιστατικό που έγινε το πρωί της Τρίτης στην οδό Καλαμογδάρτη, κοντά στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων και Παπαφλέσσα είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βγήκε για λίγο από το διαμέρισμα του, έπειτα από περίπου δύο ώρες επέστρεψε και είδε την πόρτα του διαμερίσματος του, παραβιασμένη και το σπίτι του άνω κάτω.

Ψάχνοντας στην ντουλάπα του δωματίου του διαπίστωσε ότι έλειπαν από εκεί μόνο τα 20.000 ευρώ που είχε φυλαγμένα εδώ και αρκετούς μήνες μετά από ανάληψη που έκανε από την τράπεζα για να αισθάνεται "ασφαλής".

Το σοκ που υπέστη ο ηλικιωμένος βλέποντας να του έχουν κλέψει τις οικονομίες που με τόσο κόπο είχε μαζέψει ήταν τεράστιο.

Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα. Οι κλοπές και διαρρήξεις που συμβαίνουν σε διάφορες συνοικίες και γειτονιές της πόλης είναι σύνηθες φαινόμενο με τους πολίτες να νιώθουν απροστάτευτοι ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.