Φυσικά και μιλάμε για το Tam Toom... Tι περίμενες;

Η ονομασία του, άλλωστε παραπέμπει σε ζούγκλα της Αφρικής ενώ κάθε του γωνιά είναι χρωματισμένη με πολλά άνθη και πράσινο.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, κάποιοι προτιμούν τις αυλές, κάποιοι τις ταράτσες και κάποιοι άλλοι την θάλασσα. Όλων τα γούστα τα καλύπτει το πιο πράσινο beach bar restaurant της πόλης!

Με μια πλατεία καταπράσινη που είναι καλύτερη από οποιονδήποτε κήπο, σε... "γωνία" που όταν φυσάει αεράκι νιώθεις να είσαι σε ταράτσα ουρανοξύστη και μια παραλία γεμάτη με ξαπλώστρες και θέα τη γέφυρα,  το Tam Toom διεκδικεί -αν όχι την πρώτη- σίγουρα θέση στην τριάδα με τα αγαπημένα μας στέκια τους καλοκαιρινούς μήνες.


Σίγουρα οι καλοκαιρινές μας βουτιές στην θάλασσα είναι το ζητούμενο κάθε καλοκαιρινής σεζόν όμως το πράσινο που δεν βρίσκουμε στο κέντρο της πόλης και καθόλου εύκολα στις οργανωμένες πλαζ, μας λείπει πολύ και το ψάχνουμε σε κάθε ευκαιρία...

Ευτυχώς το βρήκαμε "μαζεμένο" σε ένα ονειρεμένο beach bar restaurant στο Ρίο. Μπροστά παραλία και στο βάθος κήπος!

Εδώ και πολλά χρόνια το Tam Toom μας υποδέχεται όλη την ημέρα για μπάνιο, καφέ, φαγητό, ποτό ή cocktail δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης που δυναμώνει και εξελίσσεται.

Η εξέλιξη έχει να κάνει και με το κομμάτι των εκδηλώσεων που πλέον καλύπτει με εξαιρετικό επαγγελματισμό. Πολλά ζευγάρια κάνουν το γαμήλιο party τους εκεί ενώ οι βαπτίσεις που συνήθως έχουν λιλιπούτειους καλεσμένους απογειώνονται πλάι στο κύμα.


Η όαση δροσιάς στην παραλία του Ρίου ξεφεύγει από τους τρελούς ρυθμούς της πόλης και αγαπά την μπύρα!

Lounge και relaxing νότες ολοκληρώνουν με επιτυχία το καλοκαιρινό, φρέσκο σκηνικο.