Η Πηνελόπη Αθανασοπούλου είναι και αυτή ανάμεσα στους διακόσιους χιλιάδες Έλληνες που τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με την Guardian εγκατέλειψαν την χώρα προς αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών στο εξωτερικό.

Η νεαρή Πατρινή από το 2005 ζει στο Λος Άντζελες όπου εργάζεται ως φωτογράφος και πιο συγκεκριμένα ως live event & artistic figoures photographer (αυτός είναι ο επαγγελματικός της τίτλος). Ουσιαστικά όλοι οι Έλληνες τραγουδιστές που κατά την διάρκεια της περιοδείας τους, περνούν από τo πόλη των "αγγέλων", θα "περάσουν" και από τον φωτογραφικό φακό της Πηνελόπης ή Πόπης όπως την ξέρουν οι φίλοι της.

Δίνει το "παρών" στις μεγάλες εκδηλώσεις και parties και ζει πολύ διαφορετικά από όταν ήταν στην Πάτρα, την οποία λατρεύει και φαίνεται σε κάθε νοσταλγικό post της, στο facebook!


Το lifestyle του L.A. είναι πολύ πλούσιο αν σκεφτεί κανείς πως διάσημοι Έλληνες όπως ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος ο οποίος διδάσκει σε γνωστή δραματική σχολή της περιοχής ή και η ηθοποιός/παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη ζουν μόνιμα εκεί!

Η Πόπη που έχει πια αποκτήσει τις συνήθειες μιας Ελληνοαμερικανίδας είναι κοντά στους ομογενείς και έτσι και μέσα από την επαγγελματική της σελίδα, αντιλαμβανόμαστε λίγο καλύτερα τo τι συμβαίνει στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Οι εγχώριοι σταρς αλλά και το hollywood είναι το "αντικείμενο" φωτογράφισης της ενώ στο προσωπικό της album θα δει κανείς και τις φωτογραφίες που έχει βγάλει η ίδια με αυτούς σαν αναμνηστικές.


Με τον Jimmy Smits στα γυρίσματα του "Sons of Anarchy"

Με τον Jimmy Smits στα γυρίσματα του "Sons of Anarchy"

Πρόσφατα όπως είπε στο patrasevents.gr βρέθηκε στο 11ο Los Angeles Greek Film Festival που γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό, την προώθηση της Ελλάδα και την προβολή Ελλήνων καλλιτεχνών μέσα από ταινίες μικρού μήκους, feature presentations & documentaries που γυρίζονται στην Ελλάδα από Έλληνες παραγωγούς και ηθοποιούς.

Σε αυτήν την εκδήλωση είδαμε μεταξύ άλλων την Κορίνα Τσοπέη, την Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη και πολλούς ακόμα!

Η Πόπη είναι μια Ελληνίδα μετανάστρια που όπως πολλοί "δικοί" μας άνθρωποι έκαναν την καρδιά τους "πέτρα" άφησαν την πατρίδα τους και διαπρέπουν στα επαγγελματικά τους με πολύ κόπο.


Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν τον θυμόμαστε από τον "Τιτανικό" και πολλούς ακόμα ρόλους

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν τον θυμόμαστε από τον "Τιτανικό" και πολλούς ακόμα ρόλους