Σίγουρα, σε κάποια στιγμή της ζωής σου, έχεις αισθανθεί ανασφάλεια σχετικά με το σώμα σου και κυρίως την ώρα του σεξ. Διότι αγαπημένη μου, την ώρα του σεξ εκθέτεις στην κυριολεξία τη γυμνή σου αλήθεια. Άλλη φρικάρει με την κοιλιά, άλλη με τους γοφούς και άλλη με την κυτταρίτιδα. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι, όχι να είσαι στην τσίτα, αλλά τελικά να μην καταφέρνεις να ευχαριστηθείς ούτε ένα λεπτό από τις χαρές που σου προσφέρει ο καλός σου. Θέλεις όμως να μάθεις τι πραγματικά μπορεί να σκέφτεται για τις ατέλειες του κορμιού σου; Εμείς ρωτήσαμε και σου έχουμε τις απαντήσεις.

Δείτε τι αναφέρει το queen:

1. Για τα χέρια σου: Συγκεκριμένα τα μπράτσα. Μπορεί εσύ να παρατηρείς ότι τα χρόνια που περνούν σου προσθέτουν έξτρα λιπάκι στο κάτω μέρος, αλλά να ξέρεις ότι κανένας άντρας δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατηρήσει, εκτός πια κι αν το δέρμα που κρέμεται αγγίζει πάτωμα. Όπως χαρακτηριστικά απάντησαν:«Μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το στήθος και τα οπίσθιά σου». Αυτά.

2. Για την κοιλιά σου: Μπορεί να λέμε ότι άντρες με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα, αλλά τα αγόρια για τη δική σου κοιλιά έχουν πολύ διαφορετική γνώμη. Όπως είπαν βέβαια, βρίσκουν χαριτωμένη την μικρή στογγυλή κοιλίτσα, αλλά σε καμία περίπτωση την κοιλιά εγκύου-χωρίς να είσαι έγκυος-κάτι που όχι μόνο τους χαλάει αισθητικά, αλλά φανερώνει και άτομο που δεν ενδιαφέρεται και πολύ για την υγεία του σώματός του. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για εκείνους, αλλά είπαμε: Τώρα μιλάμε για εμάς.

3. Για το στήθος σου: Υπάρχουν άντρες που απλά λατρεύουν το γυναικείο στήθος, όπως κι αν είναι αυτό. Επίσης να τονίσουμε ότι τα στήθη που βλέπουμε όλοι στα περιοδικά, μάλλον ο μέσος άντρας δεν τα έχει δει ποτέ του από κοντά, κάτι που τον κάνει άκρως επιεική με οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος.

4. Για την κυτταρίτιδά σου:Εδώ οι περισσότεροι άντρες δεν ξέρουν καν να την ξεχωρίσουν. Άλλοι την μπερδεύουν με τις ραγάδες, άλλοι με τη χαλάρωση και γενικά κανένας δεν θα μπορέσει να σου δώσει σαφή ορισμό. Κάτι τόσο αόρατο και σκοτεινό λοιπόν, δε θα μπορούσε παρά να αγνοηθεί, πόσο μάλλον όταν σε βλέπει γυμνή έτοιμη να του παραδοθείς.

5. Για τα κιλά σου: Τώρα θα σε σοκάρουμε, είσαι έτοιμη; Λοιπόν οι άντρες λατρεύουν όλους τους τύπους του γυναικείου σώματος ακόμα κι αν έχεις παραπανίσια κιλά (ακόμα και λιγότερα). Δεν υπάρχει περίπτωση να ξενερώσει με το οτιδήποτε αν προηγουμένως έχει γοητευτεί από εσένα την ίδια. Είσαι αληθινή γυναίκα που ζει ανάμεσά μας και όχι μοντέλο της Victioria's Secret. Mε το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε μόνο οι σωσίες του David Beckham να έχουν σχέση!