Μια έκπληξη περίμενε μία φοιτήτρια την ώρα της αποφοίτησής της, η οποία, απ' ό,τι φάνηκε από την έκφρασή της, την έκανε έξω φρενών.

Η Άσελ, λοιπόν, είχε βαφτεί, είχε στολιστεί και είχε φορέσει τον τήβεννό της για να πάρει το πτυχίο της στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν στη Σκωτία, μέχρι που το αγόρι της αποφάσισε να της κλέψει όλη τη δόξα.

Ο Τασίμ, λοιπόν, την ώρα που ορκιζόταν η κοπέλα του έτρεξε στη σκηνή με ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα στο ένα χέρι και ένα δαχτυλίδι στο άλλο. 

Όπως, λοιπόν, θέλει η παράδοση, ο 22χρονος γονάτισε και αφού της τραγούδησε μερικούς στίχους από το τραγούδι «Για το υπόλοιπο της ζωής μου» (μπροστά σε όλο το αμφιθέατρο) ,τη ζήτησε σε γάμο.

«Για το υπόλοιπο της ζωής μου θα σε αγαπώ. Με ειλικρίνεια και αγάπη σε ρωτάω: Θα με παντρευτείς;» της είπε.

Ωστόσο η αντίδρασή της ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που περίμενε ο ίδιος, καθώς εκείνη όχι μόνο δεν χάρηκε, αλλά ούτε καν τον κοίταξε την ώρα που εκείνος της ζήτησε να την παντρευτεί.

Έτσι, αφού έβαλε το δαχτυλίδι στο λάθος χέρι, η Άσελ και δεν δέχτηκε να τον φιλήσει και γύρισε πίσω στη θέση της, χωρίς να του δώσει καμία σημασία.Το μόνο που ενθουσιάστηκε εν τέλει ήταν το κοινό, το οποίο χειροκρότησε την κίνηση του νεαρού.

«Όλα έγιναν μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, αλλά εκείνη πρέπει να ένιωσε τόσο αμήχανα», ανέφερε ένας μαθητής.

Πάντως, απ' ό,τι φαίνεται, η κίνησή του δεν αποδείχθηκε άκαρπη, μιας και, όπως είπε φίλος του ζευγαριού, τελικά θα παντρευτούν όταν γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους, το Καζακστάν.