Πραγματοποιούνται την προσεχή Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 3.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ‘’Τόλης Νομικός’’, οι απολυτήριες διπλωματικές  εξετάσεις της Σχολής Διεύθυνσης Χορωδίας, του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα]. 

Στη σχετική τάξη, διδάσκων καθηγητής είναι ο Διευθυντής της Χορωδίας της Ε.Λ.Σ., Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, ενώ εξεταζόμενες θα είναι, οι γνωστές μουσικοί της πόλης μας, Λίνα Γερονίκου, Έλενα Δρουκοπούλου, Κατερίνα Πολυμενάκου και Λούση Χριστοδούλου.

Στις εξετάσεις, οι οποίες θα είναι ανοικτές για όσους επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν, θα λάβει μέρος φωνητικό σύνολο και ορχήστρα Δωματίου, ενώ η εξεταστική επιτροπή θα αποτελείται από το Διευθυντή του Ωδείου, Γιώργο Μπουρδόπουλο, το συνθέτη Νέστορα Τέιλορ, τον Μαέστρο Κωστή Κωνσταντάρα, το συνθέτη και πιανίστα Ανδρέα Ζαφειρόπουλο και τον καθηγητή της τάξεως, Αγαθάγγελο Γεωργακάτο. 

Ας σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά στην πόλη μας, που θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για το Δίπλωμα Διεύθυνσης Χορωδίας.