Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τον Δήμο Ναυπακτίας και στις από κοινού δράσεις για την τόνωση της επισκεψιμότητας της περιοχής, ο ΕΕΣΠ με τους φορείς της περιοχής, θα συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Ναυπακτίας για την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής της Γέφυρας.

Από το Δήμο Ναυπακτίας γίνεται μία σημαντική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία αποσκοπεί στην οικονομική διευκόλυνση εργαζομένων, φοιτητών – μαθητών, μοτοποδηλατών, ΑΜΕΑ και άλλων ευπαθών ομάδων που κάνουν καθημερινή χρήση της γέφυρας καθώς επίσης και τουριστών - επισκεπτών  και ειδικά τα Σαββατοκύριακα όπου η χρήση της γέφυρας είναι αυξημένη.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμο Πατρέων, Επιμελητήριο Αχαΐας, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με δεδομένη φυσικά και την καλή συνεργασία που έχει εγκαινιαστεί εμπράκτως από το 2016 με τη Διοίκηση της Γέφυρας (ΚΑΡΤΑ ΜΑΖΙ) θεωρούμε ότι η  πρόταση αυτή  θα γίνει αποδεκτή εξασφαλίζοντας σημαντικά οφέλη για την περιοχή μας