Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα είναι απαιτητική με αποτέλεσμα να δοκιμάζονται και τα νεύρα σου και οι αντοχές σου, ενώ καταστάσεις που παραμένουν άλυτες ζητούν λύση εδώ και τώρα. Μην πτοείσαι και επιστράτευσε το μαχητικό σου χαρακτήρα για να τα αντιμετωπίσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Βάλε τις εκκρεμότητες σε μια σειρά και προγραμμάτισέ τις, ώστε να καταφέρεις να εξισορροπήσεις τις υποχρεώσεις με την ανάπαυσή σου.

Αισθηματικές 
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται την προσοχή σου. Βρες χρόνο να στραφείς προς τα έσω και να αναρωτηθείς τι ακριβώς επιδιώκεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις την προσωπική σου ζωή και να αφήσεις το έδαφος καθαρό για να χτίσεις επάνω του τα μελλοντικά σου σχέδια.

Eπαγγελματικά 
Η επαγγελματική σου ζωή βαίνει καλώς χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ή εντάσεις, γεγονός που σου δημιουργεί μια όμορφη και χαλαρή διάθεση. Έτσι θα έχεις και τις προυποθέσεις για να ξεκουραστείς, ψυχή τε και σώματι. Από την άλλη, η ανισορροπία των οικονομικών σου δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα θα είναι αρκετά τυχερή για εσένα και ευνοϊκή προς τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να υλοποιήσεις αυτά που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτοσυγκράτηση και καθαρό νου , ώστε να δεις τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και έτσι να λάβεις τις αντίστοιχες αποφάσεις. Κινήσου με παρρησία και μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να σε σταματήσουν.

Αισθηματικές
Μήπως νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να διώξεις τα σύννεφα της σχέσης σου; Μην το σκέφτεσαι άλλο και κάν’ το πράξη. Θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τη σχέση και να περάσεις ρομαντικές και χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε το χρόνο σου και σκέψου τις πραγματικά θέλεις στη συναισθηματική σου ζωή.

Eπαγγελματικά
Η εργασία σου πάει πολύ καλά και εκμεταλλεύσου το για να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το έχεις ανάγκη μιας και τελευταία έχεις δώσει πολλή ενέργεια. Στον οικονομικό τομέα, έλεγξε τα έξοδά σου και απόφυγε τις σπατάλες. Το ταμείο σου δεν μπορεί να υποστηρίξει τις μεγάλες εκροές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα η ευρηματικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, τόσο που καταφέρνεις να καθηλώσεις την προσοχή των γύρω σου. Γίνεσαι το επίκεντρο στις παρέες σου και αυτό το απολαμβάνεις. Αναμένονται ευκαιρίες και ανοίγματα σε πολλούς τομείς, τα θετικά αποτελέσματα των οποίων δεν θα αργήσεις να τα δεις.

Αισθηματικές 
Η αισθηματική σου ζωή μοιάζει με την ήρεμη θάλασσα μετά από καταιγίδα. Τα δύσκολα πέρασαν και αυτό μόνο με ανακούφιση μπορείς να το δεις. Αποζημίωσε και εσένα και το ταίρι σου με μια μικρή εξόρμηση. Αφιέρωσε στη σχέση σου το χρόνο που χρειάζεται για να αναθερμανθεί.

Eπαγγελματικά 
Η αλήθεια είναι ότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε έξοδα, αλλά θα πρέπει να το ελέγξεις προκειμένου να αποφύγεις τον εκτροχιασμό από τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Στη δουλειά σου τα νέα είναι καλά, ανταπεξέρχεσαι με επιτυχία και αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό. Νιώθεις τη δικαίωση για τους κόπους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα φαίνεται πως στρώνεται το έδαφος για νέες καταστάσεις και δραστηριότητες που δεν είχες υπολογίσει. Αυτό είναι φυσικό να σε αναστατώσει, αλλά εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις τα μέτρα σου και να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεκτικός και να δίνεις σημασία ακόμη και σε πράγματα που σου φαίνονται μικρά. Πολλές φορές κάνουν τη διαφορά και θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν στα σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές 
Μήπως υπάρχουν σύννεφα στα αισθηματικά σου; Αν ,ναι, μην μένεις αδρανής. Η σχέση σου χρειάζεται νέο αέρα και νέα πράγματα για να αναζωογονηθεί και να βελτιωθεί. Η ανταμοιβή θα είναι ένα ήρεμο και ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου.

Eπαγγελματικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά και μάλιστα με προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης. Δώσε, λοιπόν, χρόνο στον εαυτό σου σήμερα να ρίξει τους ρυθμούς και να ξεκουραστεί. Πρόσεξε τα χρήματα που ξοδεύεις και μείνε πιστός στις προτεραιότητες που έχεις θέση με βάση τις ανάγκες σου. Δε σε παίρνει να κάνεις άσκοπα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα αγαπητέ Λέων, απαιτεί καθαρό μυαλό και αυτοέλεγχο. Κοπιάζεις πολύ αυτή την περίοδο και οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές. Μην ανησυχείς , όμως, γιατί τα θετικά αποτελέσματα είναι σίγουρα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι υπομονή. Και μάλιστα διπλή , ώστε να αναμένεις την επιτυχία, αλλά και για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις που εισβάλλουν στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές 
Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Πάψε να το κουβαλάς και πρωτίστως μην το αφήνεις να σε επηρεάζει. Απώθησε αρνητικές σκέψεις και δώσε το χρόνο και το χώρο σε εσένα και το ταίρι σου να περάσετε όμορφες στιγμές και να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

Eπαγγελματικά 
Δεν τα πάς κι άσχημα στη δουλειά σου. Έχεις φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Το μόνο που θα χρειαστείς σήμερα είναι να χαλαρώσεις λίγο και να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα εν όψει μιας δύσκολης εβδομάδας. Ό,τι αφορά στα έξοδά σου, αυτά είναι πολλά και για αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός ώστε να μην ξεφύγεις του προγραμματισμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, δώσε προσοχή! Έχεις χάσει την ουσία της ζωής. Μην αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα. Έχεις επικεντρωθεί στο τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι και προσπαθείς απεγνωσμένα να φτιάξεις το δημόσιο προφίλ σου, έτσι ώστε να είναι αποδεκτό από όλους. Άλλαξε τρόπο σκέψης και επικεντρώσου λίγο στα συναισθήματά σου και σε αυτά που πραγματικά θέλεις και επιδιώκεις. Κάνε τα σχέδιά σου και ονειρεύσου το μέλλον.

Αισθηματικές 
Ωραία μέρα για την ερωτική σου ζωή. Θα θέλεις να αφιερώσεις χρόνο με τον σύντροφό σου και μάλιστα να διασκεδάσετε. Κάνε πράξη το θέλω σου αυτό και μην μπεις στη διαδικασία να συζητήσεις σοβαρά προβλήματα ή θέματα που σας απομακρύνουν.

Eπαγγελματικά 
Η επιτυχία είναι εμφανής στη δουλειά σου και αναμένεται να εξελιχθούν τα πράγματα όλο και καλύτερα. Άρα, λοιπόν, τι καλύτερο από το να βρεις χρόνο για ανάπαυλα σήμερα. Φόρτισε τις μπαταρίες σου και άφησε για λίγο κατά μέρος τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην κάνεις έξοδα σήμερα μιας και το πορτοφόλι σου δεν θα μπορέσει να σε στηρίξει σε αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Ο αγώνας έφτασε στο τέρμα και εσύ ανήκεις στην τριάδα των νικητών. Για αυτό το λόγο ρίξε τους ρυθμούς σου και απόλαυσε τη γλύκα της νίκης. Κουράστηκες αρκετά για να φτάσεις εδώ, τα έβαλες με τον ίδιο σου τον εαυτό αρκετές φορές, άρα τώρα δώσε χρόνο στον εαυτό σου να απολαύσει την επιτυχία. Και μάλιστα δεν υπάρχει χώρος για άλλα συναισθήματα όπως φόβος ή ανασφάλειες που σχετίζονται με τις μελλοντικές σου προσδοκίες.

Αισθηματικές 
Νιώθεις ότι υπάρχουν πράγματα που μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου; Αν ναι, τότε η ημέρα σε βοηθάει να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεδιαλύνετε μαζί τα μυστήρια του παρελθόντος. Τα αποτελέσματα θα είναι ωφέλιμα για την ερωτική σας ζωή.

Eπαγγελματικά 
Μια χαρά κυλάει η δουλειά σου σήμερα και μάλιστα με πολύ καλούς οιωνούς για το μέλλον. Δώσε λοιπόν, ένα σύντομο ρεπό στον εαυτό σου σήμερα και χαλάρωσε λίγο. Πρόσεξε μόνο ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Καλό είναι να μην κάνεις σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήπως κάποιο πρόσωπο του κλειστού σου κοινωνικού κύκλου σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις γνώσεις σου; Άδραξε την ευκαιρία και μην το σκέφτεσαι πολύ, αγαπητέ Σκορπιέ. Να ξέρεις ότι η ευκαιρία αυτή δεν θα συνεχίσει να υφίσταται για πολύ. Θα νιώσεις πιο ψύχραιμος και ρεαλιστής , γεγονός που θα σε καλμάρει και θα σε βγάλει από την πρίζα. Κράτα αυτή την οπτική γιατί ίσως αποδειχθεί δυνατό όπλο σε πράγματα που ακολουθούν.

Αισθηματικές 
Όμορφη ημέρα για τη συναισθηματική σου ζωή. Ευχάριστες στιγμές και απόλαυση σε περιμένουν σήμερα. Αν έχεις προβλήματα στη σχέση που την ταλαιπωρούν θα έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις κάτω και να βρεις λύση με το ταίρι σου.

Eπαγγελματικά
Ευχάριστες εξελίξεις για τα οικονομικά σου αναμένονται σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν. Ό,τι αφορά στη δουλειά σου τα πράγματα κυλούν πολύ καλά και για αυτό αφιέρωσε χρόνο για να περάσεις καλά και να εκτονώσεις την πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις πως οι άνθρωποι γύρω σου πάντα θα βρουν κάτι να πουν για εσένα είτε κάνεις κάτι είτε όχι. Για αυτό μην απογοητεύεσαι για αυτά που φτάνουν στα αυτιά σου. Κράτα την κακεντρέχεια των γύρω σου μακριά από εσένα. Στηρίξου στους φίλους σου και συνέχισε την καθημερινότητά σου μαζί τους. Η ύπαρξή τους σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις ανακούφιση που τους έχεις στη ζωή σου. Όσον αφορά σε αυτούς που σε κακολογούν , κράτα χαμηλό προφίλ. Να θυμάσαι ότι η ζωή γυρίζει όπως ο τροχός και έρχονται τα πάνω κάτω.

Αισθηματικές 
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται εμπιστοσύνη και θετική ματιά. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι και οι οιωνοί είναι καλοί. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και πλησίασέ το. Νιώθει αρκετά παραμελημένο.

Eπαγγελματικά 
Είναι ορατό ότι δουλεύεις σκληρά και είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου, δηλαδή την επιτυχία. Όμως, βρες το χρόνο να πάρεις μια ανάσα και να ξεκουραστείς για να πάρεις δυνάμεις που θα σου χρειαστούν. Ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, κράτα μια επιφύλαξη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίεργο το σημερινό σενάριο για εσένα αγαπητέ Αιγόκερε. Ένα άτομο που γνωρίζεις θα σε φέρει σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο, χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος. Η μοίρα μάλλον θα παίξει τα παιχνίδια της. Δέξου αυτή την επαφή και δες πως μπορείς να επωφεληθείς για το μέλλον. Από την άλλη η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα. Κάτι πολύ ιδιαίτερο και απρόσμενο θα σου δοθεί ή θα σου συμβεί. Πάντως θα είναι σίγουρα πολύ καλό για εσένα.

Αισθηματικές 
Θα χρειαστεί να διευθετήσεις θέματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Κάποια πράγματα πρέπει να φύγουν ή να εδραιωθούν. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα γίνει με θετική διάθεση και μια τάση προόδου και βελτίωσης.

Eπαγγελματικά 
Ανήκεις και εσύ στους ευνοημένους στη δουλειά σου. Δεν έχεις λόγο να γκρινιάζεις. Κάθε άλλο… Δώσε λίγη προσοχή και σε εσένα τον ίδιο,λοιπόν. Οικονομικά κινείσαι εξίσου καλά, απλά πρόσεξε λίγο τον χειρισμό των εξόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του μέσω ενός προσώπου, με το οποίο η καθημερινότητα σας απομάκρυνε, αγαπητέ Υδροχόε. Το παρόν ,λοιπόν, έρχεται για να αλλάξει αυτή την κατάσταση και να ανανεώσει αυτή την επικοινωνία που καλό θα ήταν να την δείτε με μια φρέσκια ματιά. Δεν συμβαίνουν τα πράγματα τυχαία και μάλιστα ίσως κάποια να είναι και μοιραία. Ποτέ δεν ξέρεις…

Αισθηματικές 
Άφησε τη λογική για λίγο και πες στον σύντροφό σου αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι έχεις μόνο να κερδίσεις σήμερα. Τι; Μα τι καλύτερο από όμορφες στιγμές συντροφικότητας και γαλήνης.

Eπαγγελματικά 
Επαγγελματικά η τύχη σου χαμογελάει. Όλα πάνε καλά αν και χρειάζεται κόπος για να διατηρηθεί η κατάσταση. Επομένως, βρες και λίγο χρόνο για εσένα. Προσπάθησε να περάσεις χρόνο ανεμελιάς και ξεκούρασης. Όμως, μην αφήσεις να σε συνεπάρει η καλή διάθεση κάνοντας υπερβολικά έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην παραπονιέσαι άλλο αγαπητέ Ιχθύ, γιατί η ημέρα σήμερα σε ωφελεί στο έπακρο. Υπάρχουν άτομα που αναγνωρίζουν τη δυναμική σου και πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Επομένως, άρπαξε την ευκαιρία που θα σου δώσουν για να εξελιχθείς. Η συμβολή τους θα είναι σημαντική. Την ίδια στιγμή, το σύμπαν μοιάζει σύμμαχός σου και για αυτό θα σου στείλει κάποιον, κάτι ή μια κατάσταση που σε βοηθάει να κάνεις τα βήματα που θες προς το στόχο σου.

Αισθηματικές 
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται προσοχή σήμερα, μιας και φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την επίλυση προβλημάτων , γεγονός που θα δημιουργήσει περαιτέρω μπερδέματα και αναστατώσεις, χωρίς λόγο.

Eπαγγελματικά 
Η ημέρα επιβάλει την ανάπαυλα και την ανάκτηση ενέργειας. Τα επαγγελματικά σου δεν εξελίσσονται άσχημα, επομένως δικαιούσαι ένα διάλειμμα. Όσον αφορά στα έξοδά σου παρέμεινε φειδωλός. Τα οικονομικά σου δεν σου δίνουν περιθώρια να τα χειριστείς διαφορετικά.