Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού, κ. Συναδινός, μάλλον νομίζει ότι ο ρόλος του είναι να συκοφαντεί τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί ότι, για πολλοστή φορά, πέρασε από την πόλη μας, χωρίς να αισθανθεί την ανάγκη να ζητήσει συνάντηση με την Δημοτική Αρχή ώστε να ενημερωθεί για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει στο ζήτημα του Αθλητισμού - κάτι το οποίο αναγνωρίζει ο πατραϊκός λαός – και με την ευκαιρία να μας πει πότε θα υλοποιήσει η κυβέρνησή του αυτό που υποσχέθηκε τον Φλεβάρη του 2015, δηλαδή την αποκατάσταση του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου της Αγυιάς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι γύρω του.

Επειδή δεν τον θεωρούμε αγενή, πιστεύουμε ότι απλά ντρέπεται που σε μια πόλη 300.000 κατοίκων πάει και έρχεται, κάθε φορά με πλήθος υποσχέσεων και συζητά για το γήπεδο των Προσφυγικών που για 10 χρόνια φτιάχνεται.

Αναρωτήθηκε ο κ. Γενικός, εκεί που καθόταν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και παρακολουθούσε τους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Ανδρών και Γυναικών, που στέφθηκαν με επιτυχία, ποιοι το έχουν σ’ αυτό το λειτουργικό επίπεδο; Αισθάνεται περήφανος με τη θέση που κατέχει, παρά το γεγονός ότι  μέχρι τώρα δεν έχει δώσει δεκάρα τσακιστή για την συντήρησή του; Αισθάνεται περήφανος που από τον Φλεβάρη του 2015 δεν έγινε τίποτα;

Αν θεωρεί τη Δημοτική Αρχή υπεύθυνη, γιατί τότε με την παρότρυνση της κυβέρνησης, ενθαρρύνεται η Πάτρα ν’ αναλάβει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019;

Ας πάει σε κανένα σχολείο να δει που γυμνάζονται τα παιδιά, να δει τα Δημοτικά κτίρια, να μας πει τι χρηματοδότηση έδωσε η κυβέρνησή του για όλα αυτά στην Πάτρα.

Αν αποφάσισε να φύγει από Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και θέλει να γίνει υπεύθυνος καθαριότητας τον περιμένουμε να μας πει πως θα λύσει τα προβλήματα, όταν η κυβέρνησή του απολύει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, απαγορεύει τις προσλήψεις, χωρίς  χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Την απάντηση θα την πάρει την Κυριακή 25 Ιούνη από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Ο λαός δεν βυζαίνει το δάχτυλό του, γνωρίζει τα πάντα.