Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Τα πράγματα στη ζωή σου δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζες, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψεις να σε πτοήσει αυτό. Κάνε υπομονή και με ψυχραιμία θα συντονιστείς με τα νέα δεδομένα και θα προγραμματιστείς εκ νέου, ώστε να υλοποιήσεις όνειρα και επιδιώξεις σου. Προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου και να αποφύγεις να αποκαλύψεις τις ιδέες σου, γιατί ίσως αυτοί που δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, έχουν άλλες προθέσεις στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Η καθημερινότητά σου είναι πολύ πιεσμένη από πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα, αλλά όσο προσπαθείς μόνος σου δε θα δεις αποτελέσματα. Ζήτησε τη γνώμη και τη βοήθεια του συντρόφου σου, και θα δεις ότι θα πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερός που τον έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε ρίσκα και αλλαγές, και προτίμησε να κινηθείς στους ίδιους ρυθμούς και με τις ίδιες τακτικές με πριν. Ξέρεις ότι είχαν αποτελέσματα, οπότε μην αναζητάς νέες τακτικές, που στο τέλος μπορεί να σε διαψεύσουν. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια σταθερά μέτρια κατάσταση και καλά θα κάνεις να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, για να μην κάνεις χειρότερα τα πράγματα.

Ταύρος

Σήμερα οι εξελίξεις θα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα κι εσύ θα βγεις εντελώς εκτός προγράμματος. Είναι λογικό να αποσυντονιστείς και να χάσεις τον έλεγχο, αλλά μην επιτρέψεις να επηρεαστείς πολύ. Να είσαι προσγειωμένος και να ελίσσεσαι έξυπνα, ώστε να ανταπεξέλθεις στη νέα πραγματικότητα. Ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να τα καταφέρεις, οπότε μην το βάζεις στιγμή κάτω.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να προσέχεις πολύ τα λόγια σου προς τον σύντροφό σου, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις και που θα τον πληγώσουν ανεπανόρθωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω με φιλικά άτομα και διασκέδασε.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, σημειώνεις σημαντική πρόοδο, και θα καταφέρεις να τα πας ακόμη καλύτερα, όταν απαλλαγείς οριστικά από κάθε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια σταθερά δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να περιορίσεις κι άλλο τα έξοδά σου, ώστε να καταφέρεις να ανακάμψεις.

Δίδυμοι

Τα σχέδιά σου σήμερα θα συναντήσουν εμπόδια και το γεγονός ότι αργεί έτσι η υλοποίησή τους, σε εκνευρίζει πολύ. Πρόσεχε πολύ όμως, γιατί τα νεύρα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις και η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν αυτές να είναι ανεπανόρθωτη. Συνεπώς, φρόντισε να μείνεις ήρεμος και λογικός, ώστε να κάνεις τι σωστές κινήσεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν να περιορίσεις τον εγωισμό σου και να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, του οποίου η ψυχολογία είναι στα πατώματα. Βρες χρόνο να του αφιερώσεις και προσπάθησε μεταδίδοντάς του όλη σου τη θετική ενέργεια, να τον βοηθήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να απελπίζεσαι και δραστηριοποιήσου, προκειμένου να κατακτήσεις αυτόν που θες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, οπότε καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και κυρίως να ελέγξεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με τους συνεργάτες σου και χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα. Στον οικονομικό τομέα, συνέχισε τις προσπάθειες να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά πάντα με προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις.

Καρκίνος

Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά, και κυρίως έχει θολώσει την κρίση σου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχεις πάρει λάθος αποφάσεις και να έχεις βρεθεί τώρα σε αδιέξοδο. Βρες λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι και υιοθέτησε νέα στρατηγική, ώστε να επανορθώσεις για ό, τι έχουν προκαλέσει οι απρόσεκτες ενέργειές σου.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, θεωρείς ότι είναι καλύτερο να κρατάς μέσα σου ό, τι σε απασχολεί, αλλά αυτό εκλαμβάνεται διαφορετικά από το ταίρι σου, αφού νιώθει ότι αποστασιοποιείσαι κα βασανίζεται κάνοντας διάφορα σενάρια. Διόρθωσε τη στάση σου και ξεκίνα να μιλάς ανοιχτά για κάθε πρόβλημα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου, ώστε να αλλάξεις ριζικά την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να σταματήσεις να πελαγοδρομείς σε καταστάσεις που σε αγχώνουν και να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία και τη λογική σου. Μην πάρεις κανένα ρίσκο και μην επιχειρήσεις καμία αλλαγή, αντιθέτως προτίμησε να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου και να ανακουφιστείς. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά, με κάποιες προσπάθειές σου να αυξήσεις το εισόδημά σου, να ευοδώνονται.

Λέων

Σήμερα θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σου, λόγω των ραγδαίων αλλαγών, κι εσύ θα είσαι εξαιρετικά νευρικός και κυκλοθυμικός. Μην απελπίζεσαι και κυρίως μην το βάζεις κάτω. Επιστράτευσε την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό σου, και θα δεις ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν πολύ καλά και δεν έχεις παρά να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις πολλά βλέμματα με την γοητευτική σου αύρα. Βγες λοιπόν έξω και απόλαυσέ το.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επικρατεί ένα χάος και θα πρέπει να οργανωθείς άμεσα, ώστε να κάνεις τις δουλειές σου με ηρεμία και χωρίς άγχος. Στα οικονομικά σου επικρατεί στασιμότητα, αλλά σύντομα θα καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερη άνεση.

Παρθένος

Από σήμερα και στο εξής, θα μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Έχεις κοπιάσει πολύ στο παρελθόν και τώρα είναι η στιγμή να ανταμειφθείς για όλα. Όλο αυτό θα σου δώσει μεγάλη ηθική ικανοποίηση και χαρά, ώστε με αισιοδοξία να επιχειρήσεις νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου ήταν πολύ αρνητικό τελευταία, λόγω συνεχών καυγάδων και εντάσεων. Σήμερα όλα φαίνεται να είναι σαφώς πιο ήρεμα και θα κάνεις πράγματα που θα σε φέρουν και πάλι κοντά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί κάπου γύρω σου βρίσκεται ένας μεγάλος έρωτας.

Επαγγελματικές
Οι σημερινές συνθήκες στον χώρο της εργασίας σου, είναι ιδανικές για να αντιμετωπίσεις εμπόδια που σε καθυστερούσαν στην υλοποίηση των σχεδίων σου και να προχωρήσεις ανεπηρέαστος μπροστά. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και καλά θα κάνεις να βάλεις φρένο σε περιττές αγορές, μέχρι να ισορροπήσεις την κατάσταση.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις και κινδύνους, συνεπώς φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου ώστε να βγεις αλώβητος από όλο αυτό. Σε κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις, θα έχεις δίπλα σου αγαπημένα σου πρόσωπα, να σε συμβουλεύουν και να σε στηρίζουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη και περίπλοκη. Βρες λοιπόν σήμερα το χρόνο και την ευκαιρία να κάνεις μια ειλικρινή και ώριμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ξέρετε και οι δύο που βαδίζετε. Έτσι, θα είστε ήρεμοι και θα δίνετε ο ένας στον άλλο ό, τι έχετε ανάγκη. Αν από την άλλη δεν έχεις μόνιμο ερωτικό σύντροφο, βρες το θάρρος και την τόλμη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου προς αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, θα έχεις μια αρκετά δύσκολη μέρα, αφού η συνεννόηση με τους συνεργάτες σου θα είναι δύσκολη και εύκολα θα έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Προτίμησε λοιπόν να είσαι απομονωμένος και να κρατάς ουδέτερη στάση σε αναπόφευκτες συζητήσεις, για να περιορίσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αφού παίρνεις πίσω χρήματα που είχες δανείσει στο παρελθόν.

Σκορπιός

Η ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά αισιόδοξη και εποικοδομητική, με εσένα να είσαι υπερδραστήριος και πολύ δυναμικός. Θα πάρεις σημαντικές για το μέλλον σου πρωτοβουλίες και θα φέρεις τις συνθήκες της ζωής σου στα μέτρα σου, ώστε να πετυχαίνεις εύκολα ό, τι βάζεις στόχο.

Αισθηματικές
Σήμερα τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή θα είναι άκρως τεταμένα, με αισθήματα ζήλειας και ανασφάλειας να κυριαρχούν από την πλευρά τη δική σου και του συντρόφου σου. Ρίξε τους τόνους κι επιδίωξε να συζητήσεις ήρεμα, ώστε να ηρεμήσετε και οι δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, που σε πληγώνει και δε σε αφήνει να προχωρήσεις τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η έντονη κούραση από τη ρουτίνα σου, σε ωθεί να κάνεις αλλαγές, ώστε να ανανεωθείς και να γίνεις πιο αποδοτικός στο αντικείμενό σου. α οικονομικά σου κυμαίνονται σε σταθερά επίπεδα, οπότε δεν είναι καιρός ακόμη να προβείς σε περιττές αγορές, που θα σε πιέσουν κι άλλο.

Τοξότης

Στη ζωή σου υπάρχουν πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε δυσαρεστούν πολύ. Σήμερα που έχεις την εύνοια της τύχης, προσπάθησε να κάνεις όλες τις απαραίτητες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε πτοήσει.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή δεν έχεις κανένα πρόβλημα, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την όμορφη καθημερινότητά σου με τον αγαπημένο σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζεις θα σε προσεγγίσει και θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του για σένα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είχες έρθει αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα τελευταία, αλλά η επιμονή και η υπομονή σου ανταμείβονται και από σήμερα και στο εξής όλα θα είναι πιο οργανωμένα και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα, μόνο όταν αποφασίσεις να προγραμματιστείς και να περιορίσεις αλόγιστε σπατάλες.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις ή αναθεωρήσεις μεθόδων, οπότε κινήσου με τους ίδιους ρυθμούς με πριν, εφόσον ξέρεις ότι είχαν αποτέλεσμα. Επίσης, μην προβαίνεις ακόμη στον σχεδιασμό νέων στόχων και προτίμησε να ολοκληρώσεις ημιτελή σχέδια του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, όλα θα είναι ακόμη πιο ιδανικά, όταν αρχίσεις να δίνεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου στον σύντροφό σου και επιδιώκεις να συζητάς κάθε σας πρόβλημα. Έτσι, η αγάπη και η τρυφερότητα ανάμεσά σας θα είναι απεριόριστη και δε θα υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν και κάνε εσύ ό, τι κρίνεις απαραίτητο για να έρθεις κοντά με αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα διαπρέπεις, υλοποιώντας κάθε σου όραμα και δείχνοντας σε συνεργάτες και προϊσταμένους την αξία και τις δυνατότητές σου. Συνέχισε έτσι και θα πλησιάζεις ολοένα και περισσότερο την απόλυτη επιτυχία. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο και η καταναλωτική σου μανία δε σε βοηθάει καθόλου να ορθοποδήσεις.

Υδροχόος

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν θετικά και σε βοηθούν να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και με αποφασιστικότητα να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να δεις τις επιδιώξεις σου να πραγματοποιούνται. Η γνωριμία του παρελθόντος με ένα πολύ ισχυρό άτομο, θα σε βοηθήσει τώρα να εξελιχθείς και να φτάσεις στην απόλυτη επιτυχία.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου δείχνουν να κυλούν απόλυτα ήρεμα και ομαλά, οπότε δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Αν βέβαια δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, ετοιμάσου να ανατραπεί το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής, μέσα από μια πού ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Το σύνολο των πλανητών σε ευνοεί στα επαγγελματικά σου και βρίσκεις την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα μέσα σε αυτές τις ιδανικές συνθήκες. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχεις δίπλα σου έμπιστους συνεργάτες σου, οι οποίοι γνωρίζουν την αξία και την ορθότητα των σκέψεών σου, και σε στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Ιχθείς

Έχεις χαράξει μια ορθή και αποτελεσματική πορεία προς την υλοποίηση των στόχων σου, οπότε δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσουν και να παρεκκλίνεις από αυτή. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση και τις δυνατότητές σου, και θα δεις ότι στο τέλος δεν θα διαψευσθείς για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, χειρίζεσαι εντελώς λάθος ορισμένες καταστάσεις και πρέπει να αλλάξεις στάση άμεσα. Μην συμβιβάζεσαι με πράγματα που δε σε ικανοποιούν, γιατί αργότερα θα ξεσπάσεις και θα κάνεις κακό στην δική σου ψυχολογία, αλλά κυρίως στου συντρόφου σου. Ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην πληγωθεί κανείς πιο μετά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, μια νέα γνωριμία θα σε βγάλει από τη μιζέρια σου και θα γεμίσει με χρώμα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μελετάς καλά την κάθε ου κίνηση, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κρίνεις λάθος κάποια πράγματα και να πέσεις σε παγίδες. Με ανάλογη προσοχή θα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, γιατί κάποιος λάθος χειρισμός μπορεί να σε οδηγήσει στην καταστροφή.