Υπάρχει ένα καλοκαιρινό ραντεβού που κανείς δεν θέλει να χάσει και δεν είναι άλλο από το Lake Party στην λίμνη Τριχωνίδα!

Το ραντεβού μας συνεχίζεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά σε ένα μαγευτικό τοπίο, στο Κτήμα Πιθάρι, δίπλα στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας με αμείωτο κέφι, χορό και πολλές δραστηριότητες!

Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί είναι οι εξής:20 Ιουλίου &  21 Ιουλίου 2017 - 24 Αυγούστου &  25 Αυγούστου 2017!

Το Lake Party προσκαλεί επί σκηνής τα μεγαλύτερα, πιο δημοφιλή αλλά και ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη απογείωση, σ' ένα φυσικό τοπίο μοναδικής ομορφιάς, με πολύ τραγούδι, ξεγνοιασιά και διασκέδαση δίπλα στην λίμνη!

Για καλλιτέχνες, εισιτήρια, δρομολόγια και περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονίσμένοι...


Το Lake Party είναι μουσική, ρυθμός, διασκέδαση, χαρά, ξεγνοιασιά μα πάνω από όλα είναι αμέτρητες στιγμές και αναμνήσεις των lakers.

Σας περιμένουμε λοιπόν Πέμπτη 24 Αυγούστου & Παρασκευή 25 Αυγούστου στο Κτήμα Πιθάρι, στην λίμνη Τριχωνίδα σε ένα πάρτυ με βασικό στοιχέιο την διασκέδαση!!!

Πέμπτη 24 Αυγούστου

• ο αγαπημένος Μπάμπης Στόκας LIVE!

Παρασκευή 25 Αυγούστου
• 15 50
• ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης & the Musicians 
• και ο μοναδικός Betoko

Lake Party Trichonida!

Στο κτήμα Πιθάρι, στη Λίμνη Τριχωνίδα. 

Σας περιμένουμε λοιπόν Πέμπτη 24 Αυγούστου & Παρασκευή 25 Αυγούστου στο Κτήμα Πιθάρι...για βουτιά στη λίμνη της διασκέδασης!Lake Party Τριχωνίδα - Promo August 2017