Ο Αχαιός Νίκος Οικονομόπουλος και «Ο Χαρακτήρας» του καταρρίπτουν κάθε προηγούμενη επίδοσή τους.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο και τον πετυχαίνουμε στην πιο δημιουργική φάση που έχει υπάρξει ποτέ.

Έπειτα από ένα δίσκο με επιτυχίες που κατέκτησαν τις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων («Αν Πονάς», «Άκου Να Δεις», «Ποιον Κοροϊδεύω»), ο Νίκος Οικονομόπουλος ανανεώθηκε με τη μεγαλύτερη επιτυχία που είχε κυκλοφορήσει έως εκείνη τη στιγμή.

Το ιδιαίτερο «Είναι Κάτι Λαϊκά», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Γιαννατσούλια, ξεχώρισε άμεσα και εν τέλει κυριάρχησε στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart επί δεκατρείς εβδομάδες συνολικά, διατηρώντας την κορυφαία τροχιά του για διάστημα σχεδόν εφτά μηνών.

Ποιος θα περίμενε ότι το επόμενο βήμα θα έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα!

«Ο Χαρακτήρας» του Νίκου Οικονομόπουλου, ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι σε μουσική –στίχους του ΝΙΝΟ– με τον οποίο ο καλλιτέχνης μοιράζεται μία φιλία χρόνων, συνάντησε τεράστιο ενθουσιασμό στο κοινό που ταυτίστηκε άμεσα μαζί του.


Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευσή του στο YouTube, «Ο Χαρακτήρας» του Νίκου Οικονομόπουλου που κυκλοφορεί από τη Minos EMI ξεπερνά θριαμβευτικά τα δύο εκατομμύρια προβολές, δείχνοντας ξεκάθαρα τις σαρωτικές προθέσεις του.

Συγχρόνως, το τραγούδι έχει εκτοξευθεί και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, αντικρίζοντας με το ντεμπούτο του μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Ακούστε το κομμάτι live, από πρόσφατη εμφάνιση του τραγουδιστή: