Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές σε σημαντικά θέματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, πράγμα που σε εκνευρίζει και σε αγχώνει. Όλα αυτά φαίνεται να τα έχεις αφήσει πίσω από σήμερα… Τα σχέδιά σου προωθούνται εύκολα… Προσοχή σε θέματα υγείας!

Αισθηματικές
Μην απομονώνεσαι και κρατάς αποστάσεις από το σύντροφο σου γιατί τίποτα δεν θα λυθεί με αυτόν τον τρόπο. Συζήτησε μαζί του για ό,τι σε απασχολεί και σε αγχώνει... Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Η μέρα δεν προβλέπει επαγγελματική εξέλιξη αλλά στασιμότητα. Κάνε μία παύση στους στόχους σου και από αύριο φροντίζεις για την υλοποίηση τους. Προσπάθησε να μην λαμβάνεις μέρος στις παρασκηνιακές συζητήσεις στην δουλειά γιατί θα μείνεις εκτεθειμένος. Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, κράτησε ουδέτερη στάση… Άκου και μην μιλάς! Τα οικονομικά σου ως συνήθως είναι προγραμματισμένα τέλεια… Πρόσεχε όμως αναπάντεχα έξοδα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη όχι για να δώσεις συμβουλές, ως συνήθως, αλλά για να πάρεις… Σταμάτα να έχεις τόσο ισχυρή άποψη και να είσαι απόλυτος γιατί αν καθίσεις να ακούσεις ίσως επιλυθούν ζητήματα που σε βασανίζουν καιρό… Θα νιώσεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου και επιτέλους δεν θα σκέφτεσαι όλη μέρα πως να ενεργήσεις για να ανατραπεί μια άσχημη κατάσταση.

Αισθηματικές
Η μέρα σήμερα προβλέπεται δύσκολη στα αισθηματικά σου… Επειδή θα σε πιάσουν οι ανασφάλειες σου, προσπάθησε να μην κουράσεις τον σύντροφό σου γιατί θα εκνευριστεί και αντί να σου καλύψει το κενό που νιώθεις, θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερο… Μην αφήνεις τις αμφιβολίες να σου κυριεύουν το μυαλό, σκέψου λογικά και όχι παράλογα. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο μέσω γνωστού.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και κάτι θετικό φαίνεται στον ορίζοντα. Ή θα δεχθείς πρόταση για μια καλύτερη δουλειά, ή θα πάρεις προαγωγή, ίσως και αύξηση… Πάντως κάτι πάρα πολύ καλό προβλέπεται στα επαγγελματικά και κατά συνέπεια στα οικονομικά σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις προγραμματίσει τόσα πολλά να κάνεις κάθε μέρα που κάποιες φορές νιώθεις να πνίγεσαι… Μία τέτοια μέρα είναι και η σημερινή. Πρόσεξε να μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν σου φταίνε σε τίποτα… Όλα όσα κάνεις μέσα στην μέρα είναι δική σου επιλογή. Ή βάλε ένα σωστό πρόγραμμα και βγάλε κάποια ή κράτησε τον εκνευρισμό για τον εαυτό σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Αισθηματικές
Η σημερινή ένταση μεταδίδεται και στα αισθηματικά σου και δεν πρέπει. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να απαλλαγείς από όποιο πρόβλημα σε φορτίζει, πριν συναντηθείς με τον σύντροφό σου. Οι σχέσεις κρέμονται από λεπτές γραμμές που μπορεί πολύ εύκολα να κοπούν , αν δεν προσέξουμε. Αν είσαι ελεύθερος δε θα γνωρίσεις μόνο ένα ενδιαφέρον πρόσωπο…

Επαγγελματικές
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχολούν και να επιλύσεις προβλήματα που θα προκύψουν. Πρόσεξε πολύ τις σπατάλες και τις υπέρμετρες εξόδους γιατί δεν θα βγουν οι υποχρεώσεις του μήνα…

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, νιώθεις μεγάλη πίεση αυτό το διάστημα και τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν… Θέλεις να τα παρατήσεις όλα, όμως μην το κάνεις… Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν μίλησε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σκέψου ένα σχέδιο διάσωσης και ακολούθησέ το…

Αισθηματικές
Με όλα αυτά που ασχολείσαι είναι λογικό να μην έχεις χρόνο για το ταίρι σου, το οποίο και θα παραμελήσεις. Φρόντισε να μην διαρκέσει για πολύ αυτό, γιατί θα χαλάσει το καλό κλίμα της σχέσης σας… Εάν κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, η αποψινή βραδιά μάλλον θα έχει μια θετική εξέλιξη, αν την αξιοποιήσεις φυσικά.

Επαγγελματικές
Πρόσεξε τις συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου γιατί εύκολα θα μετατραπούν σε διαπληκτισμούς και μάλλον εσύ θα βγεις χαμένος… Μην δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα από όσο πρέπει σε λόγια και μην υπονομεύεις τους συνεργάτες σου. Σήμερα θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, έχεις μία τάση να δικαιολογείς καταστάσεις και ανθρώπους και να κρατάς τα θετικά. Σήμερα φαίνεται να αλλάζει αυτό και να βλέπεις πιο καθαρά τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου… Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να κρατήσεις μόνο αυτούς που το αξίζουν πραγματικά, διώχνοντας ό,τι σε κρατάει πίσω.

Αισθηματικές
Σήμερα η μέρα θα είναι καλή για σένα και το ταίρι σου. Θα περάσετε τρυφερές στιγμές και θα γελάσετε πολύ… Θα έχετε και οι δύο χαλαρή διάθεση και θα είστε αποφορτισμένοι από τα βάρη της καθημερινότητας, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε ένα τέλειο βράδυ…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα… Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και είναι μια μέρα ιδανική να διεκδικήσεις ό,τι αξίζεις… Πρόσεξε τις οικονομικές συναλλαγές με φίλους… Δεν ευνοούνται…

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι ουδέτερη για εσένα. Όλα κυλούν ήρεμα, στη ρουτίνα της καθημερινότητας… Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτείς ψύχραιμα τη ζωή σου και που έχεις κάνει ή συνεχίζεις να κάνεις λάθη. Αξιολόγησε τον εαυτό σου και τους γύρω σου και όλα θα μοιάζουν πιο εύκολα από εδώ και πέρα…

Αισθηματικές
Για τα αισθηματικά σου θα είναι μια καλή μέρα. Φρόντισε να κάνετε κάτι απλό και παράλληλα όμορφο με το ταίρι σου. Είναι ό,τι χρειάζεστε… Να χαλαρώσετε και να συζητήσετε περί ανέμων και υδάτων και όχι για τα πράγματα που σας βαραίνουν και σας χαλάνε την ψυχολογία… Αν δεν έχεις δεσμό, κάποιος γνωστός σου θα σου εξομολογηθεί πως του αρέσεις… Πρόσεξε! Χρειάζεται λεπτό χειρισμό!

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου θα είσαι το αντικείμενο συζήτησης και ευτυχώς για καλό… Καθημερινά καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια και βοηθάς όποιον σε χρειάζεται και ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πράξεις… Ίσως είναι η μέρα που θα επιβραβευτείς με μια προαγωγή ή μια αύξηση… Προσπάθησε να κάνεις λίγο οικονομία γιατί έρχονται έξοδα από εκεί που δεν το περιμένεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που αναρωτιέσαι αν είναι αληθινές. Όλα φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους, ακόμα και αυτά που φάνταζαν άλυτα στο παρελθόν… Τα σχέδιά σου προωθούνται, οι στόχοι σου επιτυγχάνονται και εμφανίζονται νέες ευκαιρίες… Ευχαριστήσου όσο μπορείς αυτή την μέρα και πέρνα ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα…

Αισθηματικές
Η σημερινή μέρα είναι βοηθητική και στον τομέα των αισθηματικών για σένα… Θα νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση σήμερα δίπλα στον σύντροφό σου… Θα σου εξομολογηθεί τι νιώθει και θα κάνετε όνειρα για το μέλλον… Μη διστάσεις να του πεις και εσύ όλα όσα νιώθεις… Αν δεν έχεις βρει τον έρωτα ακόμα, μην ανησυχείς… Είναι πολύ κοντά…

Επαγγελματικές
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα στη δουλειά σου αφού έχεις μεγάλη ικανότητα να ξεπερνάς όποια προβλήματα και αν προκύπτουν με τον καλύτερο τρόπο… Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι οι σχέσεις σου με συναδέλφους που δεν τους γνωρίζεις τόσο καλά. Δεν χρειάζεται να ανοίγεσαι εύκολα και να εμπιστεύεσαι χωρίς να είσαι σίγουρος για τους άλλους… Πρόσεχε οικονομικές συναλλαγές με αγνώστους!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ζωή σου έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό… Έχεις νιώσει πως είναι πραγματικά να έχεις άγχος για την έκβαση καταστάσεων και πως είναι να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσεις τον εαυτό σου ακέραιο… Ξεπέρασες πολλές φορές τα όριά σου και ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς. Επιτέλους το άγχος φεύγει και τη θέση του παίρνουν η σταθερότητα και η ευτυχία…

Αισθηματικές
Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα όνειρά σου στον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, γίνε λίγο πιο επικοινωνιακή και πιο ανοιχτή σε αυτούς που ενδιαφέρονται για σένα. Μην απορρίπτεις κάποιον, αν πρώτα δεν έχεις δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να τον γνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου γίνονται όλα όπως πρέπει… Η σχέση σου με τους συναδέλφους σου είναι οι καλύτερες, ό,τι και αν αναλαμβάνεις , το κάνεις όσο το δυνατόν σωστότερα, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να τις διευθετήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα ίσως συμβούν κάποια απρόοπτα που θα σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική.

Αισθηματικές
Σήμερα θα συζητηθούν κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, που δεν θα σου αρέσουν… Φρόντισε να ακούσεις τι έχει να σου πει το ταίρι σου, και να σκεφτείς καλά αν έχει δίκιο πριν να απορρίψεις τις ιδέες του. Αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που ψάχνεις, κάνε λίγο υπομονή και κάτι θα γίνει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου προωθείται καθημερινά και οι στόχοι σου βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξή τους... Η δημιουργικότητά σου θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που δεν προχωρούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή για να ανελιχθείς σε μια καλύτερη θέση. Οι οιωνοί είναι τόσο καλοί για το ζώδιο σου και πολύ γρήγορα θα πετύχεις…

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα σήμερα θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και σε αγχώνει. Έχεις πολλές δυνατότητες που αφήνεις ανεκμετάλλευτες επειδή επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις ήδη καταφέρει. Μπορείς να εξελιχθείς και άλλο! Μη φοβάσαι το καινούργιο… Θα ανταπεξέλθεις επάξια σε όποια νέα πρόκληση, όπως κάνεις κάθε φορά.

Αισθηματικές
Πρόσεχε τον τρόπο σου προς τον σύντροφό σου, είναι κρίμα να έρχεστε σε κόντρα χωρίς να υπάρχει λόγος. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά και κάνε και λίγο πίσω… Κάποιες φορές πρέπει και εσύ να υποχωρείς , μην περιμένεις μόνο από τον άλλο να το κάνει. Αν είσαι ελεύθερος, ανανέωσε λίγο την εμφάνισή σου για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και τότε κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί!

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου κράτησε ουδέτερη στάση και ασχολήσου μόνο με το αντικείμενό σου. Μην δώσεις βάση σε ό,τι και αν ακούσεις και μην πάρεις θέση κατά κανενός… Αν κρατήσεις αυτή τη στάση, η έκβαση των καταστάσεων θα σε δικαιώσει! Άλλωστε για να πάρεις το μέρος κάποιου θα πρέπει να έχεις σφαιρική άποψη και εσύ πιθανόν να έχεις ακούσει μόνο την μία πλευρά! Προσπάθησε να μειώσεις λίγο τις αγορές, για να πάρεις μια ανάσα…

Υδροχόος

Αγαπητέ υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα έχει ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Συγκεντρώσου στην ουσία των πραγμάτων και μην μένεις στην επιφάνεια… Αποφάσισε με σύνεση και σοβαρότητα τι θέλεις να κάνεις και μην παρασύρεσαι από τρίτους. Αφουγκράσου ποια είναι τα πράγματα που πραγματικά θέλεις να κάνεις…

Αισθηματικές
Στη σχέση σου επικρατεί ασυνεννοησία και μπέρδεμα. Σε αυτό φυσικά ευθύνεστε και οι δύο. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα να διαλευκανθεί το τοπίο , μιλώντας για αυτά που σε έχουν ενοχλήσει και συνεχίζουν να σε ενοχλούν. Θέσε τα όρια σου και ζήτα από το ταίρι σου να πράξει αναλόγως… Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μια νέα γνωριμία που έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Επαγγελματικές
Πρόσεχε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις στον χώρο εργασίας σου. Θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα πρέπει να σκεφτείς αν θα τα αποδεχθείς ή θα τα απορρίψεις. Με γνώμονα την λογική και οδηγό την ηρεμία θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόσεξε μην εξαπατηθείς σε υπογραφή συμβολαίων!

Ιχθείς

Σήμερα θα αποφορτιστείς από όλη την πίεση που έχει συσσωρευτεί και θα περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα κουβεντιάσεις , θα διασκεδάσεις και θα κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν να χαμογελάς!! Απόλαυσε αυτές τις στιγμές και μην αγχώνεσαι σήμερα για τίποτα. Όλα είναι σωστά δρομολογημένα και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Αισθηματικές
Σήμερα θα νιώσεις πολύ όμορφα για τον σύντροφό σου. Θα σου εκδηλώσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του και θα σου δείξει έμπρακτα το σεβασμό και την αγάπη του. Προσπάθησε να κάνεις το ίδιο για να συγχρονιστούν απόλυτα οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας… Αν είσαι μόνος, απόλαυσε στιγμές με φίλους και θα έρθει και αυτό… Μην χαλάς τις σημερινές για κάτι μελλοντικό…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ήρθε η ώρα να εξελιχθείς. Και για να το πετύχεις αυτό δεν αρκεί μόνο το καλό πρόσωπο που δείχνεις καθημερινά στους συνεργάτες και ανωτέρους σου αλλά πρέπει να θέσεις και νέους στόχους. Κάνε ένα πλάνο και ακολούθησε το κατά γράμμα. Οι πλανήτες σε ευνοούν να πετύχεις ό,τι και αν βάλεις στόχο! Πρόσεξε σήμερα αγοραπωλησίες και συναλλαγές με τράπεζες.