Αυλαία ρίχνει φέτος η σειρά "Μπρούσκο" που αγαπήσαμε μέσα από τον ΑΝΤ1 εδώ και τέσσερα χρόνια που προβάλλεται.

Ένας από τους ηθοποιούς, που πρωταγωνιστούν σε αυτό το σήριαλ είναι και ο Αχαιός, Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος, μετά το τελευταίο γύρισμα, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Σε αυτό, αναφέρεται στα συναισθήματά του, αλλά και ευχαριστεί εκείνους τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και στάθηκαν δίπλα του.

Η πρώτη μου φωτογραφία στα στα πρώτα μου γυρίσματα.. Χθες λοιπόν ήταν το τελευταίο μας γύρισμα Μπρουσκο ,, Τα Συναισθήματα περίεργα, νιώθω λύπη που τελείωσε αλλα και χαρά που ειχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτη την υπέροχη δουλεια. Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που πίστεψε σε μένα @georgiou82 αδερφέ μου!!! Στην αγαπημένη μου κ αξιολάτρευτη @evelina_papoulia_official που ήταν δίπλα μου κ δασκάλα μου σε ολα αυτο. Στη Βάνα Δημητρίου για τον υπεροχο ρόλο του Μύρου, στο @koulisnikolaou στον πιο σωτο εργοδότη!!! Και τέλος, ακόμη ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, στους σκηνοθέτες μου, στην παραγωγή και σε ολα αυτα τα παιδιά πίσω απο την κάμερα: για την αγαπη τους, τον σεβασμό τους και την υπομονή τους οταν έκανα χαβαλέ.. Tην αποδοχή και την αγαπη του κόσμου για το ρόλο του Μύρο την οφείλω σε όλους εσάς ... WRAP mprousko #4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikospolideropoulos (@nikospolideropoulos) στις