Η Τάνια Αλεξανδρή είναι σίγουρα μέσα στα top ονόματα των τελευταίων χρόνων που έχουν αναδειχθεί στο γυναικείο bodybuilding της χώρας μας.

Έχει πάρει δεκάδες τίτλους στις διοργανώσεις και στα πρωταθλήματα που έχει συμμετάσχει κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το γυμνασμένο και καλλίγραμμο αθλητικό κορμί της.

Είναι όμως πολλά περισσότερα πράγματα από την καλή αθλήτρια του bodybuilding, αφού κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει ανεβάσει στα social media, διακρίνει κανείς μία διάχυτη θηλυκότητα που είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερα καλής σχέσης που δείχνει να έχει με τον φωτογραφικό φακό.

Έχοντας καταγωγή από την Ηλεία και συγκεκριμένα από την Κυλλήνη, ασχολείται από μικρή με τον αθλητισμό, κάνοντας στίβο, αλλά και έχοντας μία ιδιαίτερη έφεση στον χορό και στο αθλητικό κομμάτι του, το pole dancing.

Πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει το διαδίκτυο να τρίβει τα μάτια του με την μεταμόρφωση της σε Wonder Woman από τα μαγικά χέρια της Πατρινής make up artist, Ηλιάννας Βαλσαμάκη, με ένα υπέροχο κορμί να κρύβεται πίσω από το μακιγιάζ, αφού ήταν εντελώς γυμνή.  

Η ίδια έχει κάνει αρκετή δουλειά με το σώμα της, έχει ξοδέψει ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο και αυτό άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες της.