«Καυτό» δίδυμο στο Patras Motor Show κυριάρχησε στο κέντρο της Πάτρας το Σαββατοκύριακο, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στον μώλο της Αγίου Νικολάου και στο Παλαιό Λιμάνι της Πάτρας.

Πέρα από τα δεκάδες μοντέλα αυτοκινήτων και μηχανών που τράβηξαν το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, υπήρχαν και δύο γυναικείες παρουσίες που ανέβασαν την ερωτική λίμπιντο στα ύψη με τις κινήσεις τους.

Ο λόγος φυσικά για την αισθησιακή Ελένη Μαντζουράνη και την σέξι Ντίντη Βάκρα, δύο από τις πιο περιζήτητες χορεύτριες της νυχτερινής Αθήνας, με υπέροχα κορμιά που ταξίδεψαν την Πάτρα για χάρη του 7ου Patras Moter Show.

Η… γνωστή του PMS, Ελένη Μαντζουράνη (το όνομά της είναι πλέον ταυτόσημο με την μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού), και η "πρωτοεμφανιζόμενη" Ντίντη Βάκρα (βρέθηκε για πρώτη φορά στην διοργάνωση), έδωσαν για τα καλά σε όσους παρευρέθηκαν στο 7o PMS, να καταλάβουν ότι τα γκάζια και η ταχύτητα είναι συνώνυμα των σέξι γυναικών παρουσιών.

Τα δύο κορίτσια έκλεψαν τις εντυπώσεις και ανάγκασαν τους φίλους του αυτοκινήτου να ξεκολλήσουν το μάτι τους από τις… μηχανές και τα λάστιχα.

Γιατί οι δυο τους είναι "τούρμπο", όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες του Γιάννη Σαρηγιάννη για το patrasevents.gr.