Είναι όμορφα αυτά τα "επίσημα ξεκινήματα"!

Αρχικά ο κόσμος που βάζει τα καλά του, στην συνέχεια ο χώρος που δείχνει ακόμα πιο γιορτινός και τέλος οι εκπλήξεις όπως τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό.

Την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουνίου το Terazza di legno άνοιξε τις πόρτες του, με ένα opening που μας ξάφνιασε πολύ ευχάριστα.

Από νωρίς το απόγευμα στα τραπέζια είχαν τοποθετηθεί τα κουβέρ για το φαγητό, ενώ η κάβα του μπαρ ήταν πλήρως εξοπλισμένη "με ετικέτες" που στα χέρια των bartenders έγιναν δροσερά cocktails...


O κόσμος που πραγματικά ήταν ένα ιδιαίτερο και όμορφο mix κάθε είδους ηλικιών, άρχισε να προσέρχεται μετά την δύση του ηλίου και με χαμόγελα απόλαυσαν το δείπνο ή το ποτό τους σε έναν μαγικό χώρο. 


Με ένα "γρήγορο" πέρασμα μπορούμε να πούμε πως το Terazza di legno ανήκει σε εκείνα τα νεανικά sea side στέκια που ήρθε για να μας δροσίσει με την φρεσκάδα του, το φετινό καλοκαίρι. 

Οι ιδιοκτήτες άλλωστε έχουν φροντίσει να είναι όλα άψογα. Από την μουσική που θα φτάνει στα αυτιά μας μέχρι το service που "πετάει".


Θα εντυπωσιαστείτε από αυτό το μαγαζί στην παραλία των Βραχναίικων. Εκπέμπει αρκετά δυνατό τέμπο που δεν αφήνει στον επισκέπτη κανένα περιθώριο να βαρεθεί ενώ ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το opening: