Εντυπωσιάζει ο Πατρινός φωτογράφος Ευστάθιος Ζεΐνης καθώς κέρδισε τρεις διακρίσεις, σε νέο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας, προβάλλοντας έτσι την αχαϊκή πρωτεύουσα με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, απέσπασε 3 βραβεία στον διαγωνισμό 2nd Pacific-Atlantic International Photographic Circuit 2017 που έγινε στην Αμερική, με την φωτογραφία της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου με τίτλο "Bridge and low clouds". Επίσης άλλες δύο φωτογραφίες του έγιναν accepted στον ίδιο διαγωνισμό.

Δείτε τη γέφυρα στην... ομίχλη:


O Ευστάθιος Ζεΐνης ερασιτέχνης φωτογράφος, μέλος της ΕΦΕ (Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία) της παλαιότερης φωτογραφικής εταιρείας στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια εξωστρέφεια της δουλειάς και της ψυχής που καταθέτει στην φωτογραφία με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο ίδιος μάλιστα θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν έκανε το ακόλουθο post στο facebook:

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια άλλη φωτογραφία του θα προβληθεί στους δρόμους του Μεξικού σε διάσταση 1,80μ * 1,20μ με θέμα τα σύνορα μετά από διαγωνισμό και επιλογή της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.


Δείτε αναλυτικά τους πίνακες των βραβείων από τις 3 διαφορετικές επιτροπές: