Αυτό το καλοκαίρι θα τα δούμε όλα και σίγουρα για μας εδώ που ζούμε στην Πάτρα θα είναι καυτό.

Το summer in the City για μία πόλη με τόσες όμορφες γυναίκες που αποθεώνουν το στυλ και την αισθησιακή ομορφιά, ξέροντας να την συνδυάζουν με έναν καλόγουστο και αρμονικό τρόπο στο ντύσιμο τους, αναδεικνύοντας η κάθε μία τα δυνατά της σημεία, θα είναι αν μη τι άλλο άκρως ενδιαφέρον για το ανδρικό φύλο.

Αρκεί μία βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, μια καθημερινή ημέρα τις απογευματινές ώρες, τότε που τα μαγαζιά είναι ανοικτά και ο ήλιος ετοιμάζεται να πέσει για να δώσει την θέση του στην νυχτιά και θα δείτε ότι όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται στην πράξη.

Είναι οι ώρες από τις 7 το απόγευμα περίπου έως και τις 10 με 11 το βράδυ, όπου η Πάτρα μοιάζει σαν μία μεγάλη κυψέλη γεμάτη από… σφηκοφωλιές, με σφήκες που ξεπετάγονται όλες μαζί, βγαίνοντας στους δρόμους της πόλης, κοιτάζοντας με τον τρόπο τους να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να σε αναγκάσουν να στρέψεις τα βλέμματα πάνω τους.

Τους αρκεί αυτό, δεν θέλουν κάτι άλλο για να ικανοποιηθούν, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό και κινείται στο πλαίσιο της γυναικείας φιλαρέσκειας, το οποίο με την σειρά του είναι ένα στοιχείο βασικό που ξεχωρίζει ένας άνδρας σε μία γυναίκα.

Και η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Πάτρα οι γυναίκες ξέρουν να πετυχαίνουν να τραβούν το ενδιαφέρον πάνω τους, γνωρίζοντας να ξεχωρίζουν τόσο καλά που οι άνδρες σκουντουφλούν ή και χαμογελούν πονηρά μεταξύ τους στον δρόμο, ακόμα και αν δεν γνωρίζονται, βλέποντας να περνά κάτι καλό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Αυτός είναι ένας κανόνας κοινός που ισχύει για όλες τις ηλικίες και για όλες τις προελεύσεις. Από τις Πατρινιές που φημίζονται για το γούστο τους και για το στιλ τους, έως και τις φοιτήτριες που με έναν πιο ελεύθερο «αέρα», έχουν καταφέρει και έχουν φέρει το δικό τους πνεύμα στο κλίμα της πόλης.

Τα γυναικεία κλου του φετινού καλοκαιρού κινούνται σε διάφορα πεδία ποικίλα και ξεχωριστά που έχουν κοινά σημεία το γούστο και τον αισθησιασμό. Κοντά τζιν σορτσάκια, φορεματάκια μίνι, μπλουζάκια κολλητά, ντεκολτέ που αναδεικνύουν το μπούστο, παντελόνια που εφαρμόζουν με ένα αρμονικό τρόπο στο οπίσθιο μέρος, σι θρου που άλλα αποκαλύπτουν τους κοιλιακούς και άλλα τις γυμνασμένες πλάτες.

Γενικότερα στοιχεία που ανυψώνουν τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα. Γιατί μη νομίζετε, σε τελική ανάλυση όλα από εκεί ξεκινούν και όλα εκεί καταλήγουν…